Семейството е на първо място. Обичам те, тате., това написа

...
Семейството е на първо място. Обичам те, тате., това написа
Коментари Харесай

Нина Добрев пусна очарователни СНИМКИ от България

" Семейството е преди всичко. Обичам те, тате. ", това написа холивудската звезда с български корени Нина Добрев под фотография дружно с татко си Камен Добрев, от която стана ясно че актрисата още веднъж е в България, написа " Монитор ".

На фрагмента, оповестен в Инстаграм профила ѝ, в чието изложение виждаме и българския трикольор, тя е с черна маска и е прегърнала татко си, а над фотографията е обозначено, че точното ѝ местонахождение е родният ѝ град София. Актрисата сподели на милионите си почитатели по какъв начин си почива в уютна фамилна среда, откакто свършиха фотосите на кино лентата " The Reunion ", в който тя взе участие.



На една от фотосите, от която блика домакински уют, Добрев е облечена в мек пуловер, до момента в който поставя дърва за огрев в камината и в това време се сгрява с чаша вино. На различен кадър тя още веднъж е в компанията на татко си в домашна конюнктура, а на третата фотография наподобява се намира в български ресторант, където похапва пържола, шопска салата и пилешка чорба. Добрев показа и топли фрагменти от остарели фамилни мемоари. Възможно е въпреки всичко фрагментите да са подбудени от носталгията на Нина по родината.

Въпреки това за часове първият фотос събра хиляди мнения на нейни почитатели и другари от от България, които се вълнуват за опцията Добрев още веднъж да е на територията на България. Сред тях се откроиха коментарът на Мария Бакалова - първата българска актриса, номинирана за " Оскар “, който е сърчице, както и този на Нина Николина, която също като Добрев е поставила българското знаме.

" Кога ще си дойдеш в България ", пита и един от феновете на Добрев под фотографията. " Тя към този момент е в България ", дават отговор под него други два, а трети означават: „ О, Боже, толкоз се веселя, че още веднъж си в България “ и „ Добре пристигнала вкъщи! “. В секцията с мненията почитателите не пропуснаха и да се пошегуват с Нина, напомняйки ѝ да не не помни да упражни своите умения по приготвянето на мусака и баница до момента в който е тук.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР