Семейство Сопрано се завръща на голям екран с история, която

...
Семейство Сопрано се завръща на голям екран с история, която
Коментари Харесай

Семейство Сопрано се завръща на голям екран

" Семейство Сопрано " се завръща на огромен екран с история, която хронологично предхожда събитията в хитовата телевизионна поредност, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, базирайки се на " Ню лайн синема ".

От продуцентската компания оповестяват, че са закупили сюжета " Многото светци на Нюарк " от основателя на " Семейство Сопрано " Дейвид Чейс и сценариста Лорънс Конър, който също е работил над телевизионното шоу.

" Чейс е занаятчия на повествованието и за нас, както и за сътрудниците от HBO, е вълнуващо, че той реши още веднъж да посети вселената на семейство Сопрано и да я разшири в игрален филм ", се показва в изказването на " Ню лайн синема ".

Сценарият разказва обществените и расови вълнения през 60-те години на предишния век в Нюарк, Ню Джърси, и е фокусиран върху напрежението сред локалните етнически италианци и афроамериканци.

Очаква се филмът да включва част от персонажите от отличения с многочислени телевизионни награди Еми сериал, предаван от телевизия HBO до 2007 година

Поредицата " Семейство Сопрано " възвести новата " златна епоха " на малкия екран и способства за превръщането на HBO в един от титаните на телевизионната промишленост.

Актьорът Джеймс Гандолфини, превъплътил се в облика на основния персонаж Тони Сопрано, умря на 51-годишна възраст от инфаркт през 2013 година Миналата година се спомина и поддържащият артист Франс Винсънт, изиграл в сериала ролята на мафиотския необут Фил Леотардо.

В известието на " Ню лайн синема " не се показват актьорски състав, режисьор и дата за излизане на екран на игралната продукция, показва Българска телеграфна агенция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР