Семейство Кардашян създават скандали само както те си знаят. Спорните

...
Семейство Кардашян създават скандали само както те си знаят. Спорните
Коментари Харесай

Колко печели на месец Клои Кардашян

Семейство Кардашян основават кавги единствено както те си знаят. Спорните обстановки обаче получават още по-драматични висоти щом стане дума за пари. И защото обичаме да се ровим из пиперливите детайлности, през днешния ден ще си приказваме тъкмо за това.

Не може да се отхвърли, че най-известното семейство на Америка е извънредно сполучливо и богато. Днес сме се спрели съответно на и нейните месечни приходи. Тя разполага с доста повече пари, в сравнение с всички ние допускаме. Дори от време на време можем да кажем, че печели повече от сестрите си. Ето по какъв начин тя придобива своите милиони.

Още по време на паметното риалити Keeping Up With the Kardashians фамилията подписва покупко-продажби за милиони долари. Но какъв брой тъкмо от тях се оказват в чантата на Клои? През 2017 година тя получава 16 милиона $.

Придвижваме се към 2022 година, когато семейство Кардашян публично минават от E! към Hulu след къса пауза. Твърди се, че тогава те са получили 100 милиона $ от платформата.

Подобно на своите сестри, Клои също поддържа личен бранд. Деним марката Good American е извънредно сполучлива. Веднага, откакто тя започва компанията с Ема Греде през 2016 година, бе обявено, че те са спечелили 1 милион $ още на първия ден. Не е ясно какъв брой тъкмо печели Клои от това начинание, само че сигурно не е по никакъв начин малко.

По образец на други звезди, Клои се занимава и с реклама в Instagram. Профилът ѝ съдържа редица спонсорирани постове на марки като Becca Cosmetics, от които получава и част от облагата. Риалити звездата промотира още спортно облкло и първокласни джаджи.

Но какъв брой печели Кои от изявленията в обществените мрежи? Според Майкъл Хелър, основен изпълнителен шеф на компанията за цифров маркетинг Talent Resources, през 2019 година звездата е печелила до $250 000 единствено за един пост. Експерти считат, че тази сума евентуално ще продължи да пораства, защото тя към днешна дата тя има още повече почитатели.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР