Семейство Каимски са Пламен, Вася и 5-годишната Антония. Пламен е

...
Семейство Каимски са Пламен, Вася и 5-годишната Антония. Пламен е
Коментари Харесай

Семейство от дупница са новите посланици на LIDL


Семейство Каимски са Пламен, Вася и 5-годишната Антония. Пламен е пожарникар, буен почитател на моторите, а Вася поддържа авторска кулинарна графа. Именно нейното занимание избира да споделя и дребната Нийка, както у дома назовават най-малкия член на фамилията. Думата, с която семейство Каимски единомислещо се разказва, е „ заедно “. Според мама Вася за това способства и вкусната храна, която оказва помощ да се изглаждат дребните недоразумения и има силата да сплотява.

И тримата доста обичат да пазарят в Lidl и споделят, че нямат един обичан, а доста обичани артикули. Харесват всички артикули от пилешко месо, телешки стек и бургери от младо телешко, цариградски кюфтенца, сьомгова пъстърва и филе от аржентински хек. Пресните плодове и зеленчуци и зеленчуковият самун също са наложителни, както и детските плодови закуски на Нийка.

Имат доверие на месните артикули, тъй като са пресни, с потвърдено качество и несъмнено, вкусни.

„ Не мога да си показва да купя месо, което не е опаковано в защитна атмосфера, най-много от хигиенична позиция “, признава Вася. Затова, когато би трябвало да избира месни артикули, се доверява точно на Lidl.

Това е единствената верига в България, в която се предлага прясно месо, сертифицирано за прохлада, качество и непорочност от интернационалния институт SGS. А едно от многото преимущества на сертифицираното от SGS месо е точно методът на пакетиране – то се случва в защитна атмосфера, с помощта на което свежестта и вкусовите му качества се резервират по-дълго.

Разбира се, обичаните артикули на семейство Каимски наложително участват и измежду обичаните предписания на семейството – „ Пилешки филенца с киноа “ и „ Телешки стек с моцарела и боровинки в точени кори “. А по какъв начин да ги приготвим всеки може да научи от кулинарната страница на Вася, както и на gotvi.lidl.bg.

Междувременно, от Lidl припомнят, че нежните месца са най-вкусни, когато са приготвени с щипка обич и споделени със фамилията у дома. Повече информация за акцията „ Верига от обичани артикули на нашето семейство ", може да следите тук: https://www.lidl.bg/veriga-ot-lyubimi-produkti-na-nasheto-semejstvo

Oще доста хрумвания за положително #Вкъществуване вижте тук: https://www.lidl.bg/polezno-info/vkashtestvuvane

За Лидл България:
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и участва в 32 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 101 магазина в 48 града и близо 3000 чиновници.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР