Семейство Бекъм безспорно са една от най-любимите и следвани светски

...
Семейство Бекъм безспорно са една от най-любимите и следвани светски
Коментари Харесай

Съвършеният празник на семейство Бекъм

Семейство Бекъм несъмнено са една от най-любимите и следвани всемирски семейства в обществените медии. А членовете му са изцяло наясно с това, тъй като се стараят да задоволят публичния интерес към живота си.
 Виктория Бекъм още веднъж накара всички да гледат Дейвид Бекъм
Защо всички се майтапят с Дейвид Бекъм (заради Виктория)

Пак би трябвало да ѝ благодарим

Виктория Бекъм направи няколко разнообразни изявления от посрещането на новата година, в която ни разкри разнообразни моменти от последните дни на 2023 година В първата виждаме Виктория и Дейвид в компанията на родителите на дизайнерката Джаки и Антъни Адамс.

Четиримата вечерят в изтънчен ресторант, като Виктория за следващ път наподобява зашеметяващо в рокля от личната си сбирка в кралско синьо. Следващата й фотография е от посрещането на новата година в компанията на децата от фамилията.

" Честита нова година! Желая ви всичките ви фантазия да се сбъдват ", написа тя и отбелязва в обявата си брачна половинка си Дейвид, както и децата си Ромео, Круз и Харпър. Единствено Бруклин Бекъм не участва.

Следва обаче и фотография с, която очевидно е правена по-рано и не е от новогодишната нощ. На нея Дейвид и Виктория са прегърнали сина си в домашна конюнктура. Явно връзките в огромното семейство Бекъм са толкоз съвършени, колкото и външния му тип.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР