Семейната идилия на Криси Тейгън и Джон Леджънд е достойна

...
Семейната идилия на Криси Тейгън и Джон Леджънд е достойна
Коментари Харесай

Криси Тейгън обеща: Никога да не изоставя мъжа си

Семейната идилия на Криси Тейгън и Джон Леджънд е почтена за завиждане от доста холивудски звезди. Певецът и модел са дружно към този момент 10 години и в течение на времето техните връзки съумяха да се запазят с самообладание един към различен.

Преди дни Криси разкри пред US Weekly детайлности към фамилния живот и увери, че доста обича брачна половинка си. Звездата призна, че в никакъв случай няма да го изоставя, тъй като нито един мъж не е съумял да устои на инспекцията на времето както нейният.

Именно брачният партньор ѝ е оказал помощ тя да се оправи със следродилната меланхолия, когато не е желала да излиза от стаята си. Той е търпял и капризите ѝ, окуражавал я като ѝ доказвал любовта си, до момента в който била бременна.

„ Не знам кой различен може да понесе всички тези неща, с които непрекъснато се сблъскваме. Деца, другари и работа – всичко си има своята трудност, само че Джон е в действителност най-леката част от живота ми “, отбелязва Тейгън.

Двамата се срещат през 2007 година на фотосите на артиста към клипа Stereo. През 2007 година Джон прави предложение на Криси, а през 2013 година двамата се женят в Италия. Съпрузите възпитават щерка си на име Луна.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР