Селин Дион се готви за голямото си завръщане през 2019г.

...
Селин Дион се готви за голямото си завръщане през 2019г.
Коментари Харесай

Какво иска да ни каже Селин Дион

Селин Дион се готви за огромното си завръщане през 2019г. Певицата ще бъде звездата на British Summer Time Concert в Хайд Парк през юли. А с цел да подгрее интереса към себе си дотогава, тя употребява ловко разнообразните фешън събития по това време на годината.

Дион показва десетки визии - от много изискани, през умерено екстравагантни, до изненадващо смели и за мнозина неприемливи. Няма по какъв начин да пропуснем и обстоятелството, че певицата много се е стопила и всички рокли й стоят малко като на окачалка, само че за фините й крайници могат да й завидят девойки, двойно по-млади от нея.

В последното си изявление за The Sun Селин не скри, че новият й жанр и новата й фигура са подложени на съществени рецензии. И счете за добре да им отговори обществено.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Fashion_Lifestyle (@_ffashion_official_) на Яну 29, 2019 в 3:26 PST

Певицата съобщи, че щом нещо й харесва, тя го демонстрира, а близките няма какво да разясняват и да снимат, в случай че на тях не им харесва. В случая тя засяга както тоалетите си, по този начин и танцьора Пепе Муньос, с който са неразделни в последно време.

Коментарът на Селин е, че с него са си просто доста положителни другари, а не двойка , както всички си помислихме след последните им фотоси. Изпълнителката на My heart will go on държи да разясни, че е необвързана. А Пепе е нов мъж в живота й, само че не мъжът на живота й - да не стават обърквания...
 Снимка 403251

Все отново, Дион не се нервира на изказванията, че с 33-годишния Муньос са двойка . Дори в противен случай - ласкае се, тъй като той е доста занимателен и прелъстителен мъж. И макар че се държат за ръце и интимничат, тя продължава да го дефинира като своя " най-хубав другар ".

През 2016 година Дион изгуби в границите на няколко дни брачна половинка си Рене Анджелил, който назовава " най-страхотния мъж, който се е раждал в миналото ", както и брат си. Месеци по-късно певицата се върна на сцената, само че чак в този момент наподобява в действителност подготвена още веднъж да граби от живота с цялостни шепи.
 Селин Дион, Пепе Муньос и връзката, която към този момент не е загадка
Защо Селин Дион се държи като хлапачка

Заради мъж, несъмнено, и то какъв

" Смятам, че сега съм в най-хубавия миг от живота си. Искам да се любувам на всеки момент, чувствам вятъра в крилете си и просто желая да си извозвам добре ", споделя Селин. А по отношение на екстравагантните й визии - прави го за себе си, с цел да се усеща женствена и мощна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР