Селфита, купони, учене и работа - това представлява ежедневието в

...
Селфита, купони, учене и работа - това представлява ежедневието в
Коментари Харесай

Скандални разкрития за Мерт - двойния убиец на малката Джейда и майка ѝ Джейлян!

Селфита, купони, учене и работа - това съставлява всекидневието в пандиза на двойния палач от Джебел Мерт Мехмед. Младият мъж разполагал със смарт телефон и интернет в килията макар строгия режим, а всеки ден се обаждал на майка си и свои другари в родопския град. Това настояват познати на родопчанина.

От профила на Мерт във Facebook се вършат същите внушения.

Майката на Мерт пък не серпантина да се хвали пред родственици и близки с достиженията на сина си в пандиза. Мерт приключил междинното си обучение, сдобил се и с китапи за готвач и курс за компютърна просветеност.

В същото време той работил, като по този метод щял да понижи от присъдата си за зверското ликвидиране, което извърши в Джебел. Майка му даже твърдяла пред близки, че Мерт ще бъде пуснат за няколко дни в отпуск и ще се прибере в родопския град.

В същото време младият мъж не стопира да разгласява във фейсбук профила си свои фотоси от пандиза. На някои от тях е с другари и очевидно честват, на други пуши пура, а под един фотос даже е споделил, че се намира с авера си в Лас Вегас, Невада. На фотографията на профила му е подложен фотос на известния рапър Ту Пак Шакур с надписи „ Fuck the World” (чукай света) и „ Само Господ може да ме съди”. Постнал е и откъс на Гоце Делчев.


От няколко месеца Мерт бил в пандиза в Пловдив. Преди това излежавал присъдата си в Стара Загора, само че при случай му била счупена ръката и Мерт бил изместен.

Припомняме, че джебелчанинът бе наказан на 28 години затвор поради убийството на Джейлян Юсуф и малолетната й щерка Джейда, осъществено на 22 април 2014 година. Мерт се промъкнал с секира в дома на 24-годишната жена за да я ограби. Джейлян се събудила и… последвали удари с брадвата върху двамата. В хода на правосъдното дело пък стана ясно, че Мерт се е опитал да прави секс с натрупа на Джейлян.



Източник: 24rodopi.com

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР