Селекционерът на волейболните ни националки Лоренцо Мичели се надява отпадането

...
Селекционерът на волейболните ни националки Лоренцо Мичели се надява отпадането
Коментари Харесай

Лоренцо Мичели: Извинявам се на всички! Имам желание да продължа с този отбор

Селекционерът на волейболните ни националки Лоренцо Мичели се надява отпадането от международното състезание да бъде урок за тима.

„ Лъвиците “ с 1:3 гейма.

" Опитахме се да намерим вярната шестица на игрището. Нямахме нужната настройка и загубихме поради механически неточности. Опитахме в последния гейм да създадем промени. Не успяхме да намерим вярната химия “, съобщи наставникът след загубата от Канада.

Националките изгубиха късмет да продължат напред в конкуренцията.

„ Знам какво би трябвало да направя! Ще обсъдим какви са задачите и плановете пред този тим. Моето предпочитание е да продължа с отбора. Искам да се извиня на всички за неприятните резултати. През лятото видяхме, че можем да победим Канада, а в този момент действителността е друга “, добави той.

Последният мач на отбора ни е против Казахстан на 30 септември от 14:00 часа в Лодз.

„ Трябва да си научим уроците. Лятото беше доста положително, с много млади състезателки. Заслужихме си загубата против Канада през днешния ден. Всяка една състезателка на полето се опита да направи оптималното. Никой не искаше да приключим присъединяване на Световното състезание по този метод. Имаше прекалено много страсти още в първия мач против Германия, само че в този момент би трябвало да приемем станалото ”, добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР