Селекционерът на световните шампиони по футбол Германия Йоахим Льов ще

...
Селекционерът на световните шампиони по футбол Германия Йоахим Льов ще
Коментари Харесай

Льов направи серия промени за сблъсъка с Франция

Селекционерът на международните първенци по футбол Германия Йоахим Льов ще се опита да завоюва първа победа за страната си от близо 30 години над Франция в контрола, като направи някои промени в титулярния състав.

Льов съобщи на конференция през днешния ден, че Кевин Трап ще бъде на вратата, а полузащитниците Тори Кроос и Сами Кедира също ще бъдат в стартовия състав, откакто получиха отмора в инспекцията с Англия, приключила 0:0. Титулярният вратар Мануел Нойер е контузен, а на пейката ще остане Марк Андре тер Щеген.

Героят от Мондиал 2014 Марио Гьотце също е подготвен за своя първи мач за годината с националната фланелка. Мачът е във вторник от 21.45 часа българско време на "Райн Енерги Щадион " в Кьолн.

За последно Германия е побеждавала Франция на личен терен през 1987 година и в този момент има шанса да остане непобедена въобще за годината за първи път в последните 20 години.

През цялата 2017 година германците имат 11 победи и 3 равенства, а общият им интервал без проваляне е от 20 мача. За последно Германия е губила мач на полуфинала на Евро 2016 точно от Франция.

"Тази година върви тъкмо по този начин, както ни се искаше. Ние искахме тези две контроли да бъдат проведени през ноември, с цел да забележим някои неща, които сме замислили като промени ", съобщи Льов, който се пробва да откри салдото сред триумфите във всеки мач и включването на нови гении и тактически умения преди идното състезание на планетата.

"Tози иден мач ще бъде напълно друг от дуела с Англия в петък ", сподели още експертът, като съобщи, че Петлите имат офанзива от международна класа.

"Франция има нападатели, каквито малко тимове имат. Можеш без никакъв проблем да сменяш нападателите и постоянно ще бъде офанзива от международна класа ", разяснява още Льов.

Той уточни Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен, както и Антоан Гризман и Оливие Жиру, въпреки че точно той е под въпрос поради контузия.

"Нашият футболен съюз ни избира такива мачове, които могат да ни дадат визия за международното равнище сега. А една среща сред Германия и Франция постоянно е все едно част от огромно състезание, а не контрола ", съобщи полузащитникът Тони Кроос./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР