Селекционерът на Сърбия - Драган Стойкович, говори пред местните медии

...
Селекционерът на Сърбия - Драган Стойкович, говори пред местните медии
Коментари Харесай

Драган Стойкович: Страхуваме се от всеки отбор в групата

Селекционерът на Сърбия - Драган Стойкович, приказва пред локалните медии преди старта на европейската подготовка за " орлите " за Евро 2024. Известен факт е, че западните ни съседи са в една група с България, Унгария, Черна гора и Литва. Именно срещи прибалтийската страна е първият мач идния петък в Белград, а няколко дни по-късно сърбите ще спорят с черногорците.

" Трябва да се опасяваме от всеки тим в групата, само че не със страха, който ще ни подкоси краката. За мен всеки мач ще бъде идентичен, както и за нашите играчи. Няма значение по какъв начин се споделя съперникът. Залогът е огромен. Както споделих, всеки мач е край и ние ще се готвим по този начин за него ", сподели Стойкович, представен от сръбски медии.

" Само с този метод можем да се надяваме на нещо. Всички останали ще Ви кажат, че се борят за едно от двете места. Дали ни виждат като любимци, или като новобранци, е по-малко значимо. Ще изпратим мача с Черна гора по допустимо най-спортния метод. Това е единствено една поредна игра и там свършва. Забранено е да се приказва за Черна гора, а единствено за Литва ", добави сръбският треньор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР