Селекционерът на националния тим на Австралия - Греъм Арнолд заяви,

...
Селекционерът на националния тим на Австралия - Греъм Арнолд заяви,
Коментари Харесай

Селекционерът на Австралия: Направихме цялата нация горда

Селекционерът на националния отбор на Австралия - Греъм Арнолд съобщи, че се гордее със състезателите след успеха над Тунис с 1:0 в груповата фаза на Световното състезание в Катар. Това бе първи триумф на тима на Мондиал от 12 години насам.

„ Изключително съм горделив с момчетата. Показаха австралийския борбен дух през днешния ден. Справихме се с натиска на Тунис. Сигурен съм, че направихме цялата нация горда. Онзи ден играхме против сегашния международен първенец, а през днешния ден момчетата поставиха същите старания. Когато критиците се съмняват в нас, им показахме. Казах на момчетата, че постигнахме една победа, само че към този момент това не значи нищо “,  разяснява Арнолд след мача, намеквайки, че отборът се цели в класиране за директните елиминации на Световното състезание.

Голмайсторът за Австралия против Тунис - Митчъл Дюк пък съобщи: „ Ще се разплача, тъй като това е подобен огромен миг. Честно казано, това е най-хубавият миг в живота ми, във футболната ми кариера. Направихме доста жертви, с цел да бъдем тук. Време е да създадем още по-сериозна история за Австралия “.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР