Селекционерът на националния отбор на Франция Дидие Дешан даде пресконференция

...
Селекционерът на националния отбор на Франция Дидие Дешан даде пресконференция
Коментари Харесай

Дидие Дешан: Жиру ще замени Бензема

Селекционерът на националния тим на Франция Дидие Дешан даде конференция преди старта на настоящия международен първенец против отбора на Австралия на следващия ден. Той разгласи, че Оливие Жиру ще размени контузения Карим Бензема  и няма да бъде викан нов нападател на негово място. Дешан отговори на въпрос, че Жиру не е изключително обичан от френските почитатели.

" Напоследък той е обожаван. Дори от тези, които го подлагаха на критика и в този момент ги виждам в залата (смее се). Франция е очарована, аз и Оливие също. Това е нападател, който е с нас от доста дълго време. Полезен е за тима, даже когато не вкарва ", сподели треньорът.

" Нямаме боязън преди първия мач. Вие познавате играчите, някои са по-опитни от други. Те нямат самообладание да стартира първият мач. Не се тормозим, има успокоение и убеденост ", увери той.

Дешан отговори и на въпрос кой ще извършва дузпите в тима при отсъствието на Бензема. " Ще видите на следващия ден, имаме няколко благоприятни условия, както и подчиненост, която обаче може да се промени съгласно това по какъв начин се усещат играчите ", не даде повече изясненост треньорът.

" Нима смятате, че нямаме водач? Аз съм водач, ставам рано заран и всички ме слушат. Някои не бяха водачи преди 10 години. Освен това водачите не се познават единствено по метода им на говорене, значимото е всеки да бъде водач на поста си. А ние имаме подобаващите играчи ", убеден е наставникът на " петлите ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР