Селекционерът на националния отбор на България по волейбол за мъже

...
Селекционерът на националния отбор на България по волейбол за мъже
Коментари Харесай

Александър Николов и Андреа Буратини отпътуваха към Бахрейн с шампионски амбиции

Селекционерът на националния тим на България по волейбол за мъже до 21 години Андреа Буратини и неговият ученик Александър Николов се насочиха към международното състезание за тази възрастова група с упоритости за купа.

Тимът отпътува за Бахрейн, където в петък (7 юли) започва шампионата.

" Имаме огромен капацитет в офанзива. С или без Николов това е постоянно по този начин. Така би трябвало да продъжим, това е нашата посока ", съобщи наставникът.



Разпределителят Симеон Николов, който контузи ръката си при безразсъден битов случай в понеделник, ще пропусне конкуренцията. Националът е засегнал сухожилие, като късно нощес е срязал ръката си с чаша.

" Разрязал е палеца си и няма да може да взе участие на това международно състезание съ сигурност. Занапред ще забележим. Засегнал е сухожилие. Много тежка обстановка, в действителност. Основен разпределител да си тръгне ненадейно 10 часа преди заминаването е неуместно. Мислех да дам 100%, само че май ще дам 120 % на този Мондиал, с цел да мога да подаря нещо на брат ми, който няма да може да го изживее, за жалост. Това щеше да е първото и последното международно, на което да играем дружно. Дано един ден стане и на мъже. Амбициите по никакъв метод не се трансформират. Отиваме там, с цел да станем първи С втория разпределител съм забил тъкмо 4 топки. Ще би трябвало отначало да създадем някаква сработка и да измислим нещо ", разяснява Александър Николов.

Световното състезание в Бахрейн ще се организира от 7 до 16 юли. България е в Група " С " дружно с тимовете на Полша, Канада и Индия.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР