Селекционерът на националния отбор на България - Младен Кръстаич, заяви

...
Селекционерът на националния отбор на България - Младен Кръстаич, заяви
Коментари Харесай

Кръстаич: Пишете каквото си искате, ако продължавате така, скоро няма да ви има

Селекционерът на националния тим на България - Младен Кръстаич, съобщи преди контролата с Албания, че българският футбол скоро може да няма.

" Въпросът за проблемите на българския футбол е доста добър, само че не мисля, че е точният миг да давам отговор на него. Ако отговоря, ще наподобява като опрощение от моя страна и каквото и да кажа, някой може да го изтълкува като опрощение. Сърбия и Хърватия ги сравнете с България – вижте какъв брой чужденци играят там и какъв брой в българското състезание. Ако в българското състезание не играят българи, по-добре да го закрием. Аз се усещам като българин. Трябва да се грижим за своите деца. И не би трябвало аз да устройвам български паспорти за български деца. Ако тази наклонност продължи, вас скоро няма да ви има. Може да пишете каквото желаете, само че това е истината, а тя от време на време боли.

" За мен най значимата е поддръжката на футболистите. Те са хората, които са същинският лакмус за това дали един треньор си прави работата или не. Имам поддръжката на Георги Иванов още от първия ден. При нас всичко е намерено от първия ден. Казваме си всичко в лицето, а не да си приказваме едно, а откакто излезем да приказваме друго. Няма никакви интриги нито при мен, нито при играчите ", показа още Младен Кръстаич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР