Селекционерът на националния отбор на Аржентина Лионел Скалони разкри, че

...
Селекционерът на националния отбор на Аржентина Лионел Скалони разкри, че
Коментари Харесай

Лионел Скалони: Имаме план за финала

Селекционерът на националния тим на Аржентина Лионел Скалони разкри, че тимът му има подготвен проект за утрешния край на международното състезание против Франция.

" Гаучосите " и " петлите " излизат в най-големия мач в неделя (18 декември) от 17.00 часа, а дуелът може да наблюдавате в ефира на Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и онлайн на bntnews.bg/sport Студийната ни стратегия стартира в 15.30 часа.

" Вече сме се спрели на съответна тактика и ще играем по метод, по който можем да се представим допустимо най-добре във всички етапи на играта. Имаме си проект, който би трябвало да осъществим. Надявам се изходът да бъде подобен, както против Нидерландия на четвъртфиналите, само че по опция да избегнем цялата драма с дузпите ", съобщи Скалони преди дълго чакания спор за трофея.

Най-младият експерт на Мондиала приказва и за това по какъв начин може да бъде спряна огромната звезда на Франция Килиан Мбапе.

" Мбапе може да бъде спрян единствено с отборна игра. Франция обаче има доста други оръжия и ще обърнем внимание на всяко едно от тях. Неделният дуел не е Меси против Мбапе, а Аржентина против Франция. И двата тима имат задоволително на брой футболисти, които вземат решение мачове ", безапелационен бе Скалони.

Накрая селекционерът на " Албисалесте " разяснява и дали това в реалност ще бъде последният мач на Лионел Меси в кариерата му в националния тим.

" Ако това е по този начин, нека той се отдръпна със международна купа. Това ще бъде доста значимо за него, а и не мога да се сетя за по-добър сюжет за завършек на кариерата му с националния тим ", приключи Лионел Скалони.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР