Селекционерът на националния ни отбор по футбол Ясен Петров бе

...
Селекционерът на националния ни отбор по футбол Ясен Петров бе
Коментари Харесай

Ясен Петров: На полувремето направихме корекции и се получи

Селекционерът на националния ни тим по футбол Ясен Петров бе очевидно удовлетворен от обрата и успеха с 2:1 против отбора на Северна Ирландия в международна подготовка.

„ Отбелязаха ни лек гол, само че преди този момент Караджов избави две доста чисти обстановки, той направи доста добър мач. Второто полувреме променихме някои неща, сменихме схемата и нещата ни се получиха. Тодор  Неделев означи два хубави гола и можехме да вкараме още. Да подчертая, че Северна Ирландия е доста добър и мощен тим. Всеки може да ревизира къде играят техните играчи и съм щастлив, че ги победихме “.

„ Братя Христови играха по 90 минути и в двата мача. При Петко има и болки в рамото, показаха се на положително равнище. Млади са, позволяват неточности, само че се веселя, че през втората част се показаха добре “.

„ Илиан Илиев се включи извънредно добре. Много съм удовлетворен, тъй като той промени хода на събитията. За братя Цоневи беше наша концепция. Извикахме Ради, обикновено е, това му е първи мач. На Боби е втори, обикновено е да са обезпокоени. Доволен съм и от двамата, стараха се. Никога не споделяме, че имаме титуляри и запаси, а 11, които стартират и пет индивида, които влизат “.

„ Винаги съм имал спокойствието. Аз работя за българския футбол, само че имам право да имам позиция и мнение. Поканен съм от това управление и като правилен човек, постоянно ще поддържам тези, които са ме поканили “, съобщи Петров.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР