Селекционерът на младежкия ни национален отбор Александър Димитров коментира равенството

...
Селекционерът на младежкия ни национален отбор Александър Димитров коментира равенството
Коментари Харесай

Александър Димитров: Доволен съм от играчите, очаква ни труден мач с Израел

Селекционерът на младежкия ни народен тим Александър Димитров разяснява равенството с Естония (1:1).

" Съжаляваме, че не победихме този противник. С такава настройка влязохме в дуела, вкарахме един отличен гол, само че за жалост допуснахме една уязвимост в отбрана. С дузпата резултатът се изравни и не можахме да отбележим втори гол. Доволен съм от играчите. Тези, които слязоха от мъжкия, благодаря на Кръстаич и Георги Иванов, че ни дадоха тези играчи. Вдигнаха равнището. Още малко би трябвало да се пипнат нещата и мисля, че още по-добре може да се представим ", показа той.

" Помислиха може би след гола, че елементарно ще победим този съперник. Въпреки че във времето, в което работихме дружно, говорихме, че няма лесни съперници и би трябвало да сме съсредоточени докрая. Загубихме такава. Пропукахме се и направихме тази дузпа. Имахме няколко положения по-късно. Можем да желаеме малко повече многообразие пред противниковото наказателно поле ", добави треньорът.

" Идеята бе да изпълним игрови напън. Направихме го, само че не толкоз, колкото на мен ми се искаше. Пред гола би трябвало да подобрим взаимоотношенията, би трябвало да имаме малко по-добра реакция при загуба на топка. Трябва по-бързо да нападаме хората с топка и да затваряме пространствата ", сподели още селекционерът.

" Израел е извънредно сериозен противник. Силен състав. Мачът ще бъде доста сложен. При нас водещо е отборната работа и върху това ще работим. За всяко нещо си би трябвало време ", приключи Александър Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР