Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров говори пред медиите

...
Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров говори пред медиите
Коментари Харесай

Димитров: Липсваше само голът, футболистите не трябва да се мислят за звезди

Селекционерът на младежкия народен тим Александър Димитров приказва пред медиите след нулевото тъждество вкъщи против Нидерландия.

„ Съжаляваме, само че Нидерландия са водеща мощ във футбола. Тук доста се приказва какво развиваме, какво работим. Тези играчи играха като равни с многомилионни играчи. Нашите не са по-лоши. Трябва да подобрим средата, би трябвало да сме по-вярващи, за ги бием, както сме ги били. В подготовката говорихме за последната победа над Нидерландия с 2:0 при Петър Хубчев. Щеше да е доста добре за българския футбол такава победа”, стартира той.

„ Само голът липсваше. Карти се играят с валета, футболът с централен нападател. Имаме ги, значимо е, че сътворяваме, ще пристигна и увереността”, продължи той. Винаги ме е гняв, когато не побеждаваме. Така е трябвало да стане, да си вземем поучения. Смятам, че е очевидно израстваме в този тим и тези футболисти. Благодаря и на клубовете”.

„ Ако излезем против Уелс с лъжливо самочувствие, ще берем кахъри. Нашето израстваме като тим би трябвало да продължи. Не сме били Нидерландия и не би трябвало да летим. Това се получава с младите играчи. И медиите ще помоля, ние като треньори ще вземем нужните ограничения, с цел да не се мислят за огромни звезди. Могат да станат, само че това ще стане с постоянство”, сподели Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР