Селекционерът на Мароко Уалид Реграги коментира след загубата от Франция

...
Селекционерът на Мароко Уалид Реграги коментира след загубата от Франция
Коментари Харесай

Мароканският треньор: Дадохме всичко от себе си

Селекционерът на Мароко Уалид Реграги разяснява след загубата от Франция с 0:2 на полуфинала на международното състезание по футбол в Катар.

" Дадохме всичко от себе си, това е най-важното. Загубихме Агер на загрявката, Саис при започване на мача и Мазрауи на полувремето, само че нямам какво да кажа. Стигнахме до края, където можахме. Срещу Франция даже и най-малката неточност се заплаща скъпо. А когато направиш такива неточности, не можеш да стигнеш до финала. Второто полувреме беше по-добро за нашия тим, имахме положения, само че не вкарахме и по-късно второто попадение ни умъртви. Но това не омаловажава всичко, което направихме преди ", сподели Реграги след мача.

Мароканците имат обаче още един мач и той е за бронзовите медали против Хърватия в събота. На въпрос дали душевен тимът ще има сили да излезе в подобен дуел, той умерено изясни по какъв начин ще даде минути на хората, които не са играли доста досега.

Срещата ще се играе в събота от 17:00 часа. Хърватия и Мароко се срещнаха и в първия кръг от груповата фаза, като тогава той приключи без гол.

" Мароко ще се бори с Хърватия за бронзовия орден. Чака ни дребен край, ще бъде мъчно душевен. Ще дадем минути на неигралите. Всички би трябвало да вземат участие, въпреки всичко Световното състезание не е всяка седмица. Искаме да приключим трети. Най-важното беше да покажем положително лице, а също по този начин и нашите прелестни почитатели. Ще би трябвало да работим, с цел да достигнем високо равнище и да спечелим Световната купа, само че не сме надалеч ", приключи оптимистично Реграги.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР