Селекционерът на Камерун Ригоберт Сонг заяви, че е доволен след

...
Селекционерът на Камерун Ригоберт Сонг заяви, че е доволен след
Коментари Харесай

Ригоберт Сонг: Показахме борбен дух, можем да победим Бразилия

Селекционерът на Камерун Ригоберт Сонг съобщи, че е удовлетворен след равенството 3:3 против отбора на Сърбия от втория кръг в груповата фаза на международното състезание в Катар. Камерун има още един мач против Бразилия, до момента в който Сърбия ще играе против Швейцария.

“Доволен съм, играчите ми демонстрираха същински борбен дух. Изоставахме с два гола и се върнахме. Това е духът, който ни липсваше в първия мач с Швейцария “, сподели Сонг.

“Отборът показва вярната реакция. Все още има неща, които да подобряваме, само че за през днешния ден сме удовлетворени “, сподели още треньорът на Камерун. 

Попитан за неналичието на вратаря Андре Онана, който по думите на експерта е изискал да напусне тима, Ригоберт Сонг отговори: “Той е значим състезател за нас, само че ние сме в хода на мъчно съревнование. Знам какво би трябвало да направя, а това е да се убедя, че тимът е над всеки един състезател. Андре искаше да напусне състава и ние приехме тази позиция. В един тим дисциплината е доста значима “.

“Възможно е да победим Бразилия. Вярваме в себе си, не сме пристигнали тук единствено за присъединяване. Камерун към момента може да даде своя принос към Мондиала “, приключи камерунският селекционер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР