Селекционерът на испанския национален отбор Луис Енрике коментира мнението си

...
Селекционерът на испанския национален отбор Луис Енрике коментира мнението си
Коментари Харесай

Енрике: Способни сме да победим всички, искаме да стигнем и спечелим финала

Селекционерът на испанския народен тим Луис Енрике разяснява мнението си за изтегления в петък чоп за груповата фаза на Мондиал 2022. „ Ла Фурия “ попадна в група с Германия, Япония и спечелилия от плейофа сред Коста Рика и Нова Зеландия.

„ Искаме да стигнем до финала и да го спечелим. Не считаме да променяме стила си на игра, без значение дали се касае за контрола или мач от Световно състезание. Играем по метод, който ще сътвори проблеми на всеки противник. Способни сме да победим всички, само че и противоположното е допустимо “, съобщи Луис Енрике.

„ Сега жребият е определян като сложен, само че в хода на шампионата може да се окаже, че по този начин е било по-добре. Никой не знае в какво положение ще са тимовете по време на самото състезание. Никакви изненади не са изключени. Със сигурност Германия беше най-тежкият противник от втора урна. Това е мощен тим, който стана още по-силен с новия си треньор. Но и ние сме мощ, седми сме в ранглистата на ФИФА, а задачата ни да спечелим купата не се трансформира “, сподели още селекционерът.

За последно Испания срещна Германия в Лигата на нациите през 2020 година и разгроми Бундестима с 6:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР