Селекционерът на Германия Юлиан Нагелсман не беше доволен от загубата

...
Селекционерът на Германия Юлиан Нагелсман не беше доволен от загубата
Коментари Харесай

Нагелсман: Част от играчите не бяха на достатъчно добро емоционално ниво

Селекционерът на Германия Юлиан Нагелсман не беше удовлетворен от загубата с 2:3 от Турция в контролна среща, играна в Берлин. Той е на мнение, че някои от играчите на са били до задоволително положително прочувствено равнище за срещата. 

" Първият гол, който допуснахме, беше доста елементарен, защитавахме се нападателно. Направихме нещата прекомерно лесни за тях. Някои от играчите не доближиха прочувственото равнище, належащо за този мач, и не стигнаха до лимита си. Ако бяхме " умъртвили " мача в първите 10 минути, резултатът щеше да е друг ", стартира експертът. 

Той приказва и за партньорството сред Илкай Гюндоган и Йозуа Кимих в средата на терена. " От футболна позиция и двамата са доста положителни. По време на тези мачове, които са доста прочувствени, би трябвало да се пазиме мъдро. Трябва да поправяме някои неща според от противниците ". 

Нагелсман е на мнение, че Турция не е трябвало да получава дузпа. " Джинието на Кай (б.а. Хавертц) беше естествено. Това не е дузпа. Правилото е малко по-строго в интернационален проект, в сравнение с в Бундеслигата ". 

" Австрия е по-добър тим от Турция във връзка с футбола, който играе. Не може да упрекваме тима, че не желае да печели. Всеки състезател би трябвало най-малко да доближи прочувственото равнище на съперника си. Само тогава по-доброто качество ще доминира в множеството мачове ", сподели Нагелсман. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР