Селекционерът на Дания - Каспер Юлманд изказа възхищението си от

...
Селекционерът на Дания - Каспер Юлманд изказа възхищението си от
Коментари Харесай

Селекционерът на Дания: Много неща се оказаха срещу нас

Селекционерът на Дания - Каспер Юлманд изрече възхищението си от своите футболисти, макар загубата от Англия на полуфиналите на Евро 2020.

Той не пропусна да изтъкне и ролята на съдийството за крайния резултат, визирайки най-много ситуацията с дузпата в продълженията.

" Момчетата направиха толкоз доста на това състезание. Те са невероятни и играят превъзходен футбол. Атакувахме, вкарвахме голове и показахме какъв брой сме мощни. Момчетата дадоха всичко от себе си както на терена, по този начин и отвън него. Разбира се, че в този момент сме разочаровани, тъй като бяхме на една крачка от финала, само че някои условия ни попречиха да я създадем.

Много неща се оказаха против нас. Изгледах повтаряне на обстановката с дузпата. Доста тъничък миг. Немалко време на терена имаше по едно и също време две топки. В продължение на пет секунди преди въобще Стърлинг да стигне до наказателното поле, алармирах на страничния арбитър за втората топка. В

други моменти от мача той (съдията - б.р.) действаше доста по-бързо. А за самата дузпа - не видях такава. Много е тежко да загубиш по подобен неправдив метод. Жал ми е за футболистите ", сподели още датският треньор.
 Саутгейт: Бях уверен, че ще успеем!
Саутгейт: Бях уверен, че ще успеем!

" Пътешествието ни ще продължи още 4 дни "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР