Селекционерът на българския национален отбор по футбол - Младен Кърстаич,

...
Селекционерът на българския национален отбор по футбол - Младен Кърстаич,
Коментари Харесай

Кръстаич отговори на Арда: Не нахлувайте в личния ми живот и не използвайте моето име в борби за противопоставяния!

Селекционерът на българския народен тим по футбол - Младен Кърстаич, отговори на отвореното писмо на Арда, оповестено по-рано през днешния ден. Сръбският треньор изпрати собствен отговор посредством Българска телеграфна агенция.

Той приветства политиката на кърджалийци за налагането на млади български гении, само че държи на мнението си, че народен играч от Арда ще има тогава, когато е уверен в равнището на въпросния състезател. И дава обещание, че скоро ще бъде на трибуните на " Арена Арда ". Ето и мнението на Кърстаич:

" Уважаеми представители на ФК Арда,

Откакто бях назначен на позицията селекционер на българския народен тим по футбол, следих Вашия състав неведнъж. Разбира се, желая и да посетя стадиона Ви допустимо най-скоро, защото към този момент съм обиколил множеството игрища в Първа лига.

Щастлив съм, че изповядвате налагането на български играчи и изцяло Ви поддържам за тази философия.

Въпреки това наблягам - едвам тогава, когато съм изцяло уверен, че някой от Вашите футболисти е подготвен за националния отбор, той ще бъде извикан. Дотогава ще следя деликатно развиването на Вашите състезатели.

Същевременно Ви приканвам да не нахлувате в персоналния ми живот и пространство и да не употребявате името ми в битки и противодействия. Ще се забележим скоро в Кърджали.

С цялото ми почитание, Младен Кърстаич ".
 Ръководството на Арда с гневна декларация против съдийството, БФС и Младен Кръстаич
Ръководството на Арда с гневна декларация против съдийството, БФС и Младен Кръстаич

Вижте какво пишат от клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР