Селекционерът на България – Илиан Илиев, сподели преди заминаването на

...
Селекционерът на България – Илиан Илиев, сподели преди заминаването на
Коментари Харесай

Илиев предупреди за Танзания: Искаме да играем доминиращо в мачовете

Селекционерът на България – Илиан Илиев, показа преди заминаването на „ лъвовете “ за Азербайджан, че чака съществени мачове с домакините и селекцията на Танзания. Илиев акцентира, че желае от „ трикольорите “ да подобрят много съставни елементи в играта им от предходните два мача и се надява националите да се приготвят да играят преобладаващо в идните срещи от Лига на нациите.

„ Нямаше доста време след нощес за страсти. Станахме рано и тренирахме сутринта. Нормално е настроението, уповавам се да се приберем в такова и след мачовете. Десет пъти споделих, че да играеш с Азербайджан, който е на нашето равнище, не е толкоз екзотично. Танзания беше участник в Купата на Африка. Създаването на илюзии, че отиваме на турне със слаби тимове, е доста значимо да не го разбираме по този начин. Не бива да тръгваме с настройката, че играем с тимове под нашето равнище. Основното, което желая да видя, е че желая да стоим по-добре от предните два мача. В тях допускахме елементарно влизане на съперника в последните 30 метра. Искам повече централизация при статичните положения, защото в последните два мача ни вкараха четири гола от такива.

„ Сега на футболистите ще им покажем фрагменти на Танзания от Купата на Африка. Ще бъдат осведомени със схемата на тимовете. При домакините има промяна на треньора, само че се надявам да няма огромни промени, с които да ни изненадат. Най-добре ще е да изглеждаме добре и да търсим положителни резултати “.

„ Вижда се, че първо се готвим за Лига на нациите, където тимовете са теоретично на едно равнище. Юни месец срещаме съперници, които се водят по-добри от нас, тъй като ще играят на Европейското. Имахме оферти и от мощни страни. Ако играем против Франция и Англия, щяхме да се пазим, да се наредим откъм гърба и без да пазим топката. Сега е добре да играем с тимове на нашето равнище. Ще се опитаме да преобладаваме в Лигата на нациите “, приключи Илиан Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР