Селекционерът на австралийския национален отбор по футбол Греъм Арнолд е

...
Селекционерът на австралийския национален отбор по футбол Греъм Арнолд е
Коментари Харесай

Селекционерът на Австралия може да е нарушил карантината си

Селекционерът на австралийския народен тим по футбол Греъм Арнолд е нарушил разпоредбите за КОВИД-изолация, защото е видян да разхожда кучето си в Сидни, оповестява австралийското Радио 2GB. Арнолд даде позитивен тест за ковид предишния четвъртък, разгласи още тогава Футболната федерация на страната и изясни процедурата по кое време и по какъв начин той може да се върне в тима, на който му предстоят решаващи квалификации за Световното.
 Още двама национали отпадат от състава на Австралия за решаващите квалификации Още двама национали отпадат от състава на Австралия за решаващите квалификации
Според закона на щата Нов Южен Уелс, чиято столица е Сидни, хората с позитивен КОВИД-тест подлежат на наложителна изолираност в продължение на седем дни и по-късно се подлагат на ново тестване. Те имат право да напущат изолатора си единствено при незабавни медицински случаи или при нужда да бъдат сложени на системи в болничното заведение. Водещият по Радио 2GB Рей Хадли разгласи, че националният треньор на Австралия е видян на плажа, където се разхождал с кучето си.

" Трябва да ви осведомявам, че националният треньор на Австралия Греъм Арнолд е нарушил изолацията си, наложена поради вируса, през вчерашния ден. Той е бил на Норт Нарабиън Оушън Пуул, сподели още Рей Хадли. " Той беше разпознат, защото не носеше маска, и беше в компанията на жена, която евентуално е брачната половинка му или партньорката му, споделя още радио-журналистът.

Вестник " Морнинг Хералд " оповестява, че Футболната федерация проверява случая, само че не са поискали да разясняват елементи от инспекцията. играе в Сидни против едната от двете решаващи квалификации в четвъртък, а на 29-и гостува на Саудитска Арабия. Отборът на е на 3-о място в група В на три точки от 2-ия Япония и на 4 от водача Саудитска Арабия. Австралийците ще бъдат без крилото Крейг Гудуин, халфа Джаксън Ървин и плеймейкъра Аарън Муй поради болест с ковид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР