Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт бе доволен от футболистите си

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт бе доволен от футболистите си
Коментари Харесай

Саутгейт засипа с похвали футболистите си след победата над Малта

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт бе удовлетворен от футболистите си след успеха като посетител с 4:0 над Малта в квалификацията за Евро 2024.

" Отношението на играчите тази седмица бе необикновено и това се видя в първия половин час от мача. Желанието да се борят и да печелят топката допустимо най-бързо, както и пресата са наша запазена марка и това се видя доста добре през днешния ден.
 Малта - Англия 0:4 в европейска квалификации
Без купонджиите от Сити, Англия мина елементарно през малтийските " соколи "

" Трите лъва " вкараха четири гола на Малта

Головете, които отбелязахме, бяха доста качествени. Успях да видя на терена играчите, които желаех, а също съумях да дам отмора на други. Но би трябвало да внимаваме, тъй като задачата ни са шест точки, а в понеделник ще би трябвало да повишим още темпото и би трябвало да сме подготвени за Република Северна Македония.

Александър-Арнолд трябваше да играе в друга роля от тази в своя клуб, само че считам, че тя му пасва, а също така той можеше да играе в доста зони отдясно, където работи и като бек. Трент е по-различен състезател от останалите ни халфове. Говорих с него за тази концепция още преди четири седмици и той бе доста разчувствуван и с готовност да се учи. Той означи страховит гол, подаде пас за първия, а имаше присъединяване и в третия ", съобщи Саутгейт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР