Селекционерът на Алжир – Джамел Белмади, реагира много остро на

...
Селекционерът на Алжир – Джамел Белмади, реагира много остро на
Коментари Харесай

Нападател забърка скандал в Алжир, селекционерът: Шегата на година! Ще се върне като принцеса

Селекционерът на Алжир – Джамел Белмади, реагира доста остро на решението на нападателя Анди Делор да е откаже за една година от националния тим, с цел да може да се концентрира върху представянето в клубния си отбор – Ница. Пред RMC Sport наставникът атакува и управлението на „ орлетата “, заявявайки, че те упражняват напън върху африканските футболисти да не се отзовават на повиквателните. Това включвало още Марио Лемина от Габон и Юсеф Атал от Алжир.

„ Това е шегата на годината. Това е от или от нелепост или от загуба на самообладание. В това решение няма никакъв смисъл. Трябваше първо да се обърне към алжирския народ и да каже, че ще сложи клубния си отбор пред националния. Да каже, че ще облагодетелства клубния си тим, тъй като там има конкуренция. Той приказва с мен за конкуренцията в Ница, само че не приема тази в Алжир “, стартира Белмади.

„ Ние ще играем при отвратителни условия на 40 градуса в Нигер и когато сме свършили цялата работа той ще се върне като някоя принцеса и ще каже, че е разполагаем. Това е двойно пренебрежение към нас. Няма метод да стане “, безапелационен бе наставникът на „ пустинните лисици “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР