Секстингът може да бъде тема Табу, тъй като въпросите за

...
Секстингът може да бъде тема Табу, тъй като въпросите за
Коментари Харесай

Да влезем в час: Какво е “секстинг” и как да го овладееш?

Секстингът може да бъде тематика Табу, защото въпросите за поверителността и злополуките могат да бъдат в най-хубавия случай неуместни, а в най-лошия слагащи завършек на кариерата ви. Помислете обаче за обстановка, в която сте по отношение на човек, на който имате доверие. Ето нашето управление за мръсни приказки.  

Нека стартираме с определението за “секстинг ” . Това е всяко текстово известие, което включва полови подмятания или очевиден полов език, фотоси или видеоклипове. Обикновено е предопределен за флирт или вербална стимулация.  

 секстинг iStock

Този вид връзка е постоянно срещан. Според проучване от 2020 година 48 % от възрастните сред 18 и 29 години са практикували секстинг.  

Как да практикувате секстинг безвредно? 

Единственият метод да сте 100 % сигурни, че вашите фотоси и известия няма да изтекат, е да не ги изпращате на хора, които не познавате онлайн и на които нямате доверие. 

„ Проведете диалог с колегата по отношение на това какво ще вършиме със фотосите на другия, без значение дали някой ден връзката ви завърши “ , споделя Кейт Балестриери, секс терапевт. 

 секстинг iStock

„ По-безопасните секстинг практики включват да не показвате лицето си или разпознаваеми елементи от тялото “ , предизвестява Крис Донахю - терапевт, преподавател и преподавател 

Съгласието постоянно е от основно значение. Първо помислете за изпращане на текстови известия, с които да сте сигурни, че другият човек е в вярното въодушевление и пространство. Това е изключително значимо, в случай че не се познавате задоволително добре. Препоръчително е да избягвате да изпращате интимни фотоси, до момента в който не се уверите, че другият е сам или най-малко не с родители или сътрудници ”, добавя Балестриери. Той дава следните оферти за начало на подобен диалог.
„ Мислех си за теб цялостен ден… Искаш ли да поиграем? “  „ Искаш ли да видиш фотография на новия ми сутиен? ;) ”  „ Имаш резултат върху мен… Харесва ми. Искам да те видя. "  
 секстинг iStock

Секстингът не е обичана процедура на всеки и не е нужно да бъде. Потребител на Reddit споделя следното: „ Обикновено съм доста отворен и обичам секса, само че това е нещо, което върша с колегата си, когато и двамата присъстваме физически и го желаеме. Когато той не е там, не мисля за секс и 100 % не съм в въодушевление ” 

Независимо дали въобще не сте почитател на секстинга или просто не сте в въодушевление в избран случай, бъдете директни и кажете какво чувствате или не чувствате. 

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР