Сексът на необичайно място покачва градуса на много двойки, които

...
Сексът на необичайно място покачва градуса на много двойки, които
Коментари Харесай

Най-желаните необичайни места за секс

Сексът на " извънредно " място повишава градуса на доста двойки, които най-често се отдават на милувки отвън спалнята, с цел да се насладят на удоволствието, което им носи оня голям риск да бъдат хванати.
Колата, банята, някое заведение или по бързата процедура в самолета са едни от най-често срещаните места за правене на обич.
Според анкета, самолетът е едно от най-привлекателните места за секс, може би за това, че възбуждащ ви се коства единствено изразът " затегнете колана ". Някои от интервюираните споделят, че скрито желаят да вършат секс по средата на тъмна улица, други пък са хвърлили око на ескалатора в метрото.
За доста мъже и дами това са единствено мечти, само че има и двойки, които в действителност са опитвали места като банята на интернет клуб, кафето, което посещават, от горната страна върху масата за билярд или даже върху бюрото в офиса. За по-романтичните натури уместно място е терасата на лунна светлина или на палубата на транспортен съд под звуците на сантиментална музика.
Междувременно бяха оповестени резултатите и от друго проучване, съгласно които британците са най-издръжливи в леглото. След като в продължение на години английските мъже бяха упреквани в полова непросветеност, те най-накрая съумяха да потвърдят противоположното. Холандски откриватели мериха междинната дълготрайност в секса на съвсем 500 души, представители на пет разнообразни народи.
Резултатите: Мъжете, идващи от Англия, постигнали приблизително време от 10 минути, американците 8 минути, холандците 6,5 минути и испанците 4,9 минути. Най-бързи в секса се оказали турците, които издържали едвам към 4,4 минути.
Куриозите: Мъж, чиято народност не била избрана, издържал единствено 6 секунди, а различен 52 минути.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР