Сексът е много хубава и задължителна част от всяка връзка.

...
Сексът е много хубава и задължителна част от всяка връзка.
Коментари Харесай

Виж 10-те вида лош секс, който може да ти се случи /18+/

Сексът е доста хубава и наложителна част от всяка връзка. Но да не се лъжем - не постоянно консумирането на любовта е чак толкоз прелестно и сантиментално преживяване. На всеки най-малко един път му се е случвало да прави прогнил секс. Да не се получи в леглото се дължи на доста разнообразни фактори. Ето 10-те типа неприятен секс, който е прекомерно евентуално да ви се случи най-малко един път в живота:

1. Секс за първи път
Загубата на девствеността при дамите е обвързвана с физическа болежка, а при мъжете, в множеството случаи, е изпъстрена от неловки моменти, тъй че съвсем със 100% първият секс влиза в графата "лош секс ".

2. Секс след доста алкохол
"Пияна жена, радостен креват " е приказка от националното творчество, само че тук мярката е от решаващо значение. Ако сте пропуснали момента да спрете с чашките и сте достигнали до етапа, в която "не знаете къде се намирате ", надали ще разберете и когато стигнете до чаршафите. Освен това е прекомерно евентуално да ви стане неприятно или да заспите, което е най-лошият свършек на една любовна вечер.

3. Секс по обвързване
Преуморени сте или сте неразположени, само че сътрудникът ви е доста настойчив. Съгласявате се на компромис, само че градусът в леглото си остава негативен.

4. Изненадващи култове по време на секс
Ако ненадейно сътрудникът ви стисне за гърлото да вземем за пример, или реши да опитва бельото ви, а вие не сте готови за това, надали резултатът ще бъде добър.

5. Секс във ваната/под душа
Романтично, само че извънредно неловко. Любовните подиуми във ваната наподобяват добре на екран, само че в реалност мястото е извънредно неловко и твърдо, а и крие рискове от контузии.

6. Егоистичен секс
Хубавите взаимоотношения са учредени на предоставяне и приемане. Ако единият сътрудник не се интересува от желанията и комфорта на другия, няма по какъв начин да се получи прекрасен секс.

7. Травмиращ секс
Да, по време на креватната гимнастика могат да зародят друг тип травми. Най-малкото е разбиране или изкълчване на крак/ръка, което е много мъчително. Има документирани случаи на комоцио от удар в рамката на леглото. Най-тежките контузии са "счупване " на пениса, протривания, дисторзия на тазобедрената става и други

8. Секс без химия
Срещате се в бара, привлечени сте един от различен, само че когато се стигне до леглото, се оказва, че просто не върви. Телата ви не си пасват, а сексът е по-скоро комедия от неточности, в сравнение с любовен филм.

9. Неприятни телесни изненади
Пот, менструален цикъл, неочаквана еякулация. Всичко това може да се случи, само че отсрещната страна е допустимо да не реагира уместно, което да вгорчи прекарването ви.

10. Секс с последици
Дори и самото прекарване да е било хубаво, в случай че след него сте лепнали някоя "срамна " болест или нежелана бременност, за вас този секс няма да остане като прелестен спомен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР