Сексапилната поп-фолк певица Дебора има ново любимо място за разхлаждане

...
Сексапилната поп-фолк певица Дебора има ново любимо място за разхлаждане
Коментари Харесай

Ето къде показа секси тяло палавата Дебора!

Сексапилната поп-фолк певица Дебора има ново обичано място за разхлаждане в жегите, разбра HotArena.

Певицата Дебора обича да разгорещява пристрастеностите, само че самата тя избира прохладата в горещите летни дни. Тя откри своето бягство от мора в столицата в хитовия басейн " Diamonds Pool & SPA " в Банкя. Само на десетина минути от София, в комплекса може да се насладите на чист въздух, кристални басейни и разтоварваща конюнктура.

Басейнът е благосъстоятелност на предприемача Тодор Батков-младши и е едно от желаните места за релакс освен от Дебора, само че и от доста други родни ВИП-ове. Красавици като нея и Ася Капчикова постоянно могат да бъдат видяни да припичат знойните си тела край кристалната вода. Комплексът разполага и със личен СПА център, който да ви накара да забравите за забързаното всекидневие даже и да не можете да стигнете до морето.

" Diamonds Pool & SPA " съумя за негативно време да притегли сериозна клиентела и да се трансформира в притегателна точка за феновете както на безгрижното разформироване край басейна, по този начин и на щурите празненства вечер. Дебора направи своя избор, а вие?
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР