Сегашната управленска формула трудно взима решения по някои въпроси, но

...
Сегашната управленска формула трудно взима решения по някои въпроси, но
Коментари Харесай

Димитров: Управленската формула с ГЕРБ е единствената възможна математика

Сегашната управническа формула мъчно взима решения по някои въпроси, само че няма по-добър вид. Това изясни пред БНР Мартин Димитров, народен представител от ПП-ДБ.
" Работи се по най-важните въпроси, свързани с приемането на идващия бюджет, Шенген, еврозона и ПВУ. Ако в този момент не реализираме прогрес за влизане в Шенген и еврозоната, има заплаха отлагането да продължи. Моментът е много значим ".
Той разяснява методите за битка с войната по пътищата.

" Трябва пакет от добре премислени и уравновесени ограничения. През последната седмица Народно събрание утвърди няколко законопроекта на първо четене, в това число за потреблението на камерите на пътя като разширено средство за надзор. По-широкото им потребление значи понижаване на корупционните практики ".

Димитров уточни, че опцията страната ни да се вмести в бюджетен недостиг от 3% разрешава отделянето на средства за значими неща като основаването на стратегия за предварителна защита на естествени бедствия.

" Големите стопански системи в Европа имат спад, а ние продължаваме да растем. Има закъснение във връзка с проекта за Данък добавена стойност, само че това не пречи на бюджета да е в положително положение "
Създаването на управническа формула с ГЕРБ депутатът дефинира като " единствената допустима математика ". " Аз се бях уплашил от безвремието, което беше настъпило при служебните кабинети на Радев. Това, което сме имали като рецензия към държавните управления на ГЕРБ, е годно и сега. Но действителността е такава ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР