Сега заставам до вас и съм готов отново да се

...
Сега заставам до вас и съм готов отново да се
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Заставам до вас и съм готов отново да се боря за вашето доверие

" Сега стоя до вас и съм подготвен още веднъж да се боря за вашето доверие, тъй като развиването на София не би трябвало да стопира! ", написа във фейсбук профила си кандидатът за кмет на София, излъчен от ГЕРБ-СДС, Антон Хекимян.

" В ролята ми на публицист през тези 19 години постоянно съм бил покрай хората, показвал съм техните проблеми и съм предизвиквал институциите да намират решения.

Журналистиката те прави извънредно сензитивен към всяка неправда и ти дава опита да намираш правилния път.

Този опит и познаването на проблемите на града ни беше моят претекст, с който одобрих предизвикателство да бъда част от решаването им.

Благодарен съм, че през всички тези години съумях да печеля и запазя доверието ви като фенове.

Сега стоя до вас и съм подготвен още веднъж да се боря за вашето доверие, тъй като развиването на София не би трябвало да стопира!

Осъзнавам, че обвиняванията против мен с оповестяването на кандидатура ми се отразяват на сътрудниците от БТВ Новините. Никой не би трябвало да има подозрение, че публицистите в този нюзрум са почтени, свободни и самостоятелни хора! Те го потвърждават всеки ден с работата си.

Днес влизам в полето на политиката, подготвен съм да давам отговор на всички въпроси, да вляза в спор с останалите претенденти и да предложа най-хубавите решения за ръководството на София ", написа още Хекимян. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР