Борислав не е удрял Митко, той стоеше в колата и

...
Борислав не е удрял Митко, той стоеше в колата и
Коментари Харесай

Убийството в Цалапица: Бизюрев си уговорил среща с Димитър след разменени обиди онлайн

" Борислав не е удрял Митко, той стоеше в колата и мислеше, че единствено ще поговорим. Валентин не знаеше за какво ни е кирката и лопатата.  След като го заровихме, Валентин ми звънна и ми сподели, че вечерта по някое време ще положат строителни боклуци от горната страна на мястото. Аз не съм ги карал да го вършат ”. 

Това съобщи в разпита си по делото за укривателство по отношение на близнаците Динкови от Цалапица Рангел Бизюрев, написа trafficnews.

За първи път след жестокото закононарушение и ареста на братята, тримата стоят един до друг.

" Над 3 години сме близки другари с Борислав и Валентин. Димитър го познавам от повече време. Излизали сме дружно, не сме имали проблеми в никакъв случай, само че последните 2 години живеех в Пловдив, след това бях в Германия. Нямах никакъв контакт с него. На 20 юли вечерта бяхме дружно с Борислав на едно барбекю. После пристигнаха други хора, общи другари на групата. Тогава разбрах, че Димитър е приказвал някакви работи по мой адрес, неприятни думи, без никаква причина. Казал е, че съм долна мастия, отпадък ", сподели Рангел.

След тези думи на Бизюрев, един от присъстващите сподели, че Митко не е излъгал с това, което е споделил.

Обвиняемият съобщи, че това му било декларирано от Йордан Пунгеров, а той бил изумен, тъй като не е имал контакт с Митко отдавна. „ Единствените ни визии бяха в деня, когато си пристигнах и нямаше никакъв проблем. Вторият път отново беше на инцидентен принцип в магазина на центъра. Казахме си какво става по какъв начин си, добре съм и приключихме. Когато разбрах, че е приказвал тези работи за мен, това доста ме ядоса, заболя ме, и тогава помолих Борислав да му написа по Месинджър да се забележим. Той му отговори, че си е у тях, качихме се на Борислав на колата (мерцедеса) и тръгнахме, с цел да го вземем след 5мин. Аз изчаках. Те пристигнаха двамата с колата, стопираха. Прозорецът на Митко беше отворен и седеше на предната дясна седалка. Попитах го за какво ме е псувал и той в първия миг сподели няма да ти отговоря и аз отворих вратата и той слезе, " разясни обвиненият.

По роман на Рангел, той попитал Митко -„ какво съм ти направил "  , а убитото момче отвърнало, че не е задължен да приказва с него и няма да даде никакви отговори. Тогава Бизюрев го е бутнал веднъж. „ Бяхме на 2 метра от колата, бутнах го, а той се опита да ме блъсне. Аз се опазих и му нанесох 2 удара. В торса от дясната страна. Той отново опита да ме удари, само че не можа. Последваха нови 2 удара от ляво, отново в региона на торса. Един удар в корема и едно боричкане отново в гърдите и той се удари в дърво. Ударът в корема беше финален, след блъскането в дървото. Тогава той падна на земята и сподели " стой " доста неприятно ме удари и аз стопирах ”, съобщи пред съдията мъжът.

 Той описа още, че се е върнал при Борислав в колата, само че при качването видял Митко по какъв начин се изправя.

По думите на Рангел, той и близнака потеглили, само че преди да излязат  на основната улица споделил на Борислав да спре колата и той обърнал. „ Аз слязох и се върнах. Митко беше на повече от 20 метра от мястото, на което падна. Нямаше признаци на живот, очите му бяха отворени. Проверих му пулса, само че нямаше признаци. Върнах се при Борислав и се качих в колата и му споделих, че нещо не е наред и май е мъртъв. Колата работеше, направи 3 десни завоя и влезна в парка на същата улица. Борислав караше от самото начало. Осветихме го с фаровете слязохме 2-мата от колата и Борислав също го погледна и му ревизира пулса, само че нямаше трансформира. Тогава той ми сподели " вземи му телефона ", качихме се в колата и тръгнахме в незнайна посока. Борислав сподели да му извадя сим- картата и счупи телефона. Личната карта също му беше в калъфа на телефона ”, добави обвиненият.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР