Сега вече фамилията ми не ми тежи, но когато бях

...
Сега вече фамилията ми не ми тежи, но когато бях
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Живков: Сега вече фамилията ми не ми тежи, но когато бях дете ме притесняваше

Сега към този момент семейството ми не ми тежи, само че когато бях дете ме притесняваше това, че съм внучка на президента. Всички ми се радваха и това още повече ме притесняваше. Това показа надарената дизайнерка и внучка на Тодор Живков – Евгения.
Тя е безапелационна, че е имала хубаво детство и фамилията й не я е ограничавало в контактите й с другари и съученици. „ Оттогава ми останаха и някои другари, измежду които е и Сергей Станишев ”, сподели Живкова пред Нова телевизия.
„ В почивните дни постоянно се събирахме цялото семейство. Живеехме дружно с дядо ми, с вуйчо ми Владимир и неговото семейство.

Всяка вечер бяхме дружно. Всяка вечер дядо ми гледаше новините и ние около него. Когато малко поотраснахме, в държавната вила в Бояна има двор. Всяка вечер дядо ми се разхождахме и ние бяхме с него. Говорехме си за другари, за това по какъв начин е минал денят… За всичко ”, описа Евгения.
„ В началото не се притеснявахме от това какво ще се случи, откакто бе свален от власт. Той беше изолиран, подложен в всекидневен домакински арест. В началото единствено мен и сина му Владимир допускаха до него. След това го арестуваха публично “, спомни си дизайнерката.
За майка си тя споделя, че е била извънредно добър и съпричастен към проблемите на другите човек.

Винаги се стараела да оказва помощ. Евгения споделя, че евентуално от майка си е наследила и любовта си към красивото, което след това я насочва към дизайнерската специалност.
„ Беше доста добра с всички, искаше постоянно да помогне, да бъде съпричастна към проблемите на хората. Голямата й упоритост да изведе България напред. Тя доста четеше, обичаше да написа. Най-интересната ми среща около нея е с Ванга.
Майка ми я беше поканила на посетители в София. посрещнахме я, тя се обърна към мен и сподели: „ Това момиче ще приключи история ” “, показа още Евгения Живкова.

Най-големият мит за Людмила Живкова е, че тя се е самоубила. Това беше против всичките й правила. А думите, които в никакъв случай няма да не помни от майка си, са, че царската корона е хубава, само че тежка.
„ Много политици са идвали да се съветват с дядо ми. За едни президентски избори даже идваха, с цел да го питат дали този претендент е подобаващ ”, разкри Живкова, само че не пожела да посочи за кого тъкмо става въпрос.
Инфо: БЛИЦ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР