Сега не е време за протестиАрена Арда, който има 3

...
Сега не е време за протестиАрена Арда, който има 3
Коментари Харесай

Кметът на Кърджали: Приемаме мача с Унгария, но без публика

Сега не е време за митинги

" Арена Арда ", който има 3 звезди по категоризацията на УЕФА, най-вероятно ще се яви избавителен вид за евроквалификацията България - Унгария откакто Пловдив отпадна, удостовери новоизбраният кмет на Кърджали Ерол Мюмюн в Спортното шоу на Дарик радио.  Другите разновидности са Велико Търново и Стара Загора.

Мюмюн показа, че всичко е на 99% готово, като се чака удостоверение на УЕФА. Срещата ще е без аудитория. И добави, че среща на националния тим не е моментът за митинги.

„ Информацията е вярна, работим по въпроса. За нас ще е наслаждение и чест да приемем националите на България и този мач да се състои на нашия стадион, който дава отговор на всички условия с цел да се организира среща от този сан. Мисля, че ще се оправим с организацията, всичко ще е на равнище. Ще се радваме да приемем футболистите на националния тим, както и на Унгария ", сподели градоначалникът.

„ Официална информация, с цел да излезе, чакаме УЕФА да одобри промяна на стадиона, всичко е на 99%. Внесена е в УЕФА молбата. С организацията няма да имаме никакви проблеми. Не съм осведомен на 100% с логистиката, само че мисля, че всичко ще е ок. Мисля, че остава без аудитория, тъй като има наказване наложено този мач да се организира без аудитория, не съм осведомен толкоз. Важното е да зарадваме всички почитатели от Кърджали, област Кърджали и Родопите, да създадем една хубава атмосфера и празник за града. Стадионът на Арда е един от топ стадионите от България. Посрещнахме тук " Апоел " (Беер Шева) в Лига Европа ", продължи кметът на Кърджали.

„ Стадионът дава отговор на всички условия. Не е моя работа, когато става въпрос за националния тим, не е времето за митинги. Трябва да прегърбим всевъзможни разлики и да се обединим към идеята за националния тим ", приключи Ерол Мюмюн.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР