Сега казваме, че средната пенсия в България може да стане

...
Сега казваме, че средната пенсия в България може да стане
Коментари Харесай

Каракачанов в Девня: ВМРО изпълни по-голямата част от обещанията си

Сега споделяме, че междинната пенсия в България може да стане 700 лв., а междинната заплата 2500 лева Изпълнихме по-голямата част от програмата, с която влязохме в ръководството. Когато дойдат избори, партиите обичат да се оправдават за какво не са изпълнили предизборните си обещания. Ние не сме измежду тях и не се оплакваме, въпреки че имаше такива, които пречеха, които не желаят България да се развива в една съвременна посока, като национална страна, в която българите да живеят почтено. Ние обаче се справихме.

Това съобщи ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов при откриването на нов клуб на организацията в Девня. Той напомни, че още по време на кандидат-президентската му акция през 2016 година е изискал пенсия от 300 лв..



Много хора и специалисти се съмняваха, само че през днешния ден към този момент това е реалност, безапелационен е още Каракачанов. Сега споделяме, че междинната пенсия в България може да стане 700 лв.. Много хора смятаха, че в случай че държат хората с ниски пенсии и заплати, тук ще потекат вложители, поради ниската цена на работна ръка, само че това не се случва. Хората, които желаят да работят за високи приходи, напущат страната, а част от оставащите са неквалифицирана работна ръка, което не е привлекателно за вложителите. За следващ път се залага някой извън да пристигна и да влага в България. Не това би трябвало да е пътят. Ние имаме задоволително запас като страна, който би трябвало вярно да използваме, безапелационен е още водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Ние почитаме обичайното семейство, формирано от мъж, жена и деца. В България почитаме християнските полезности, обичаи история и просвета. Нашата цел е в България да живеят хора, които имат достолепие и самочувствие и са възпитавани по един заслужен метод като българи, акцентира Красимир Каракачанов.

По време на среща със симпатизанти в Провадия актрисата Ернестина Шинова - претендент за депутат от ВМРО- Варна, съобщи, че влиза в листата, тъй като няма по безапелационен метод да изрази своята поддръжка.

Искам да потвърдя, че може да има политици, които държат на думата си и извършват обещанията си, по този начин както Вътрешна македонска революционна организация. Никой в никакъв случай на никое място не може да гори български флагове. Нашите братя македонци не може да допират българските флагове и би трябвало да признаят някои истини, безапелационна бе тя.

Шинова акцентира, че България е в демографски срив и би трябвало дейна политика за отбрана на обичайното семейство.

В срещите участваха още и претендентите за народни представители от варненски изборен регион - Иван Иванов, Иво Пазарджиев и Венцислав Сивов.

*Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР