Сега е най-неподходящото време да преговаряме със САЩ за ядрените

...
Сега е най-неподходящото време да преговаряме със САЩ за ядрените
Коментари Харесай

Медведев: Още не му е времето да говорим със САЩ за ядрено разоръжаване, нека те да допълзят при нас

Сега е най-неподходящото време да преговаряме със Съединени американски щати за нуклеарните оръжия, написа в " Телеграм " някогашният президент на Русия Дмитрий Медведев, в този момент - зам.-председател на Съвета за сигурност.

Сега ние нямаме никакви връзки със Съединени американски щати, те са точка нула по Келвин, написа още в обществената мрежа Медведев. Според него Русия не би трябвало да размразява в този момент връзките си с Америка.

" И договаряния с тях в този момент не би трябвало да водим. Това е нездравословно за Русия. Нека сами да дотичат или да допълзят и да помолят за това. И да го оценят като демонстрация на особена благосклонност от наша страна. В противоположен случай това наподобява по този начин: те на нас ни вършат единствено мерзости, а ние на тях - апелирам ви, заповядайте - нуклеарна договорка ", написа Дмитрий Медведев в " Телеграм ".

И акцентира, че това е " непродуктивно, рисково и наподобява като демонстрация на уязвимост ". " Нека да оценят подобен разговор същински и да молят за него на всички пътища и кръстопътища ", продължава Медведев.

В умозаключение зам.-председателя на Съвета за сигурност на Русия напомня случая, когато генералният секретар на Комунистическа партия на Съветския съюз Никита Хрушчов смъква обувката си и тропа с нея по трибуната на Организация на обединените нации.

" Всъщност, има и различен тестван прийом за другарство с Америка по тази тематика - с обувката по трибуната на Организация на обединените нации. Някога работеше... ", написа в умозаключение Дмитрий Медведев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР