Седмото издание на Витоша летен фест отново ще зарадва любителите

...
Седмото издание на Витоша летен фест отново ще зарадва любителите
Коментари Харесай

"Витоша летен фест" кани на спортен празник пред хижа „Момина скала“



Седмото издание на Витоша летен фест още веднъж ще зарадва феновете на планината и спорта в разгара на юли.

Организаторите от Столичната община и Фондация „ София – Европейска столица на спорта “ са приготвили привлекателен награден фонд за участниците в конкуренциите, включени във фестивала, който ще се състои на 10 юли, събота, от 11 ч. на поляната пред хижа „ Момина канара “ .

В спортния празник ще има надпревари, занимателна стратегия, песни, демонстрации и танци, за феновете са планувани подиуми с благоприятни условия за игри, томболи и награди. Като спомагателна страст всички искащи ще могат да употребяват гратис опънатия над Боянската река алпийски тролей, обезпечен от „ Мачирски спорт “.

Новото тази година са йога демонстрациите . Както постоянно участниците в бягането и колоезденето са освободени от стартови такси, а уредниците още веднъж са планували безвъзмезден превоз, автобусите потеглят в деня на феста от националния стадион „ Васил Левски “ в 8.00 ч., а за транспортиране на велосипедите ще има специфичен рейс.

В празника ще се включат представители на Българския туристически съюз, на Природен парк „ Витоша “, както и членове на клубовете за здраве и интензивно дългоденствие.

„ Приканваме столичани и гостите на града на един същински празник в планината, измежду природата и чистия въздух. Желанието на Столичната община е да дава повече благоприятни условия за деен живот измежду зеленината и прохладата на Витоша, “ твърди Анатоли Илиев, зам.-председател на „ София – Европейска столица на спорта “ и член на Изпълнителния ръб на ACES EUROPE.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР