Седмият във футболния елит на Испания - Гранада не показа

...
Седмият във футболния елит на Испания - Гранада не показа
Коментари Харесай

"Гранада" разби "Навалкарнеро" пред 420 души

Седмият във футболния хайлайф на Испания - " Гранада " не сподели прошка против третодивизионния " Навалкарнеро " и след победа с 6:0 като посетител се класира за четвъртфиналите в шампионата за Купата на краля.

Отборът от южна Испания беше хегемон на китния стадион " Мариано Гонзалес " наоколо до Мадрид. На спортното оборудване бяха позволени 420 души, които обаче си потеглиха разочаровани.

" Гранада " откри резултата в 9-ата минута посредством Херман Санчес Барахона. До края на първото полувреме голове означиха още Алберто Соро (24-та минута), Феде Вико (30-та минута) и Роберто Солдадо (34-та минута).

След почивката салдото на силите на терена не се промени. От " Гранада " сякаш понижиха темпото, само че продължиха да бележат. В 72-ата минута прецизен беше Димитри Фолкер, а Хорхе Молина оформи крайния резултат.

Последният голмайстор е един от любимците на почитателите на " Гранада ". Той е на 38 години и във всеки един от четирите мача на своя отбор през сезона в шампионата за Купата на краля е отбелязал попадение.

За 24-и път в своята 89-годишна история " Гранада " се класира за осминафинал в шампионата. През миналия сезон отборът доближи до полуфинал и беше отхвърлен от " Атлетик " Билбао.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР