Седмицата ще бъде забързана и наситена със събития. Може да

...
Седмицата ще бъде забързана и наситена със събития. Може да
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

Седмицата ще бъде забързана и наситена със събития. Може да донесе съществени промени и значими събития. Много проекти се осъществят по непредвидени способи. Успехът изисква увереност и неизменност. Тези, които ги покажат, ще реализиран отлични резултати. Лесно е да станете жертва на интриги на други хора или да се доверите на човек, който въобще не заслужава това.

На 27 януари Венера е в площ с Марс (влияние до края на седмицата) - Този аспект визира страстите, ускорява сантименталните и половите потребности, само че понижава способността да ги реализирате по стремежи от вас метод. Тези сили могат да причинят прочувствен стрес, различия и проблеми в персоналните взаимоотношения, в общуването с сътрудници и сътрудници. Не позволявайте на страстите да ви управляват, не вземайте бързи решения. Не се предлага да се подписват съглашения за партньорство, брак и дълготрайни контракти.

На 27 януари Венера е в съвпад с Нептун – Този аспект е неподходящ за финансовите транзакции и значими решения. Практичността клони към нулата. Съществува заплаха от парични и други измами, интриги, тъй че е належащо доста нерешителност.

Днес важи правилото: "Десет пъти премери, тогава отрежи "

На 28 януари Марс е в площ с Нептун – Инициативите ще са нерационални или неприятно готови. На комплицираните планове няма да доближава нужната мощ и централизация. Следователно, не започвайте планове, отнасящи се за бъдещо развиване.

Луната е растяща и ще се движи през знаците Риби, Овен и Телец

Благоприятни дати за подкастряне – 28, 29, 30, 31 (до 11:02ч) януари и 1 (след 11:25ч) февруари

"Луна без курс " - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това е по този начин наречената "Луна без курс " или интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете го по този начин, както е, до момента в който Луната не влезе в идващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо значимо.

29.01. 03:10 - 29.01. 13:52

31.01. 15:11 – 01.02. 02:29

Овен – Седмицата ще бъде релативно постоянна и удобна. Най-важното е да изберете пътя на минимум противодействие. Някои от вас ще получат забавни оферти за работа. Възможно е да ви бъде препоръчано да участвате в създаването на някакъв обещаващ план. Старайте се да се грижите за здравето си повече и да не се претоварвате, изключително умствено - можете да надцените силите си. Контролирайте кръвното налягане и се пазете от изтощеност. Някои Овни ще стартират скришен романс, който изцяло ще ги погълне с бурните си води! Опитайте се да отбраните себе си и обекта на своята пристрастеност, както и да помислите за степента на риск за вашия имидж.

Благоприятни дни – 27.01.

Бъдете деликатни – 30, 31.01.

Телец – Натоварена седмица, през която би трябвало да извършите доста. Ще имате повече грижи от нормалното, а вероятността да се отпуснете е малко евентуално да се появи до четвъртък. Първите дни на интервала са удобно време за нови начала. Предоставя ви се опция за решение на доста насъбрани проблеми. Не е целесъобразно да отлагате нещата за по-късно. През тази седмица животът на мнозина ще се обърне в нова посока. Ако сте даже под минимално напрежение, не бързайте да вземате решения. Това, което ще ви зарадва е поддръжката на околните. Благодарение на нея ще преодолеете всички компликации, без да губите успокоение и оптимизъм, даже в напрегнати моменти. Възползвайте се от свободното си време и направете нещо потребно за себе си.

Благоприятни дни – 27, 28.01.

Бъдете деликатни – 01, 02.02.

Близнаци – Тази седмица шестото ви възприятие съществено ще се ускори и ще стане доста значимо във връзка с вземането на решения. Трудности и неприятни моменти не са изключени. Не бива обаче да се притеснявате от това. Ситуацията скоро ще се промени към по-добро и главната ви задача е да не започнете да се изнервяте, да не вършиме и да не казвате нищо ненужно под въздействие на мимолетни страсти. Най-добре е да играете с открити карти, тъй като тайнствеността не е вашият род. Пазете се от отмалялост и се пробвайте да се отпуснете малко, да не поддържате връзка с тези, които ви нервират или провокират отрицателни страсти у вас.

Благоприятни дни –30, 31.01.

Бъдете деликатни – 27, 28.01.

Седмичен хороскоп за всички зодии

Рак – Любовта към хората, милостта и стремежът към правдивост ще се трансфорат във вашите съществени правила в живота. За персоналните взаимоотношения са вероятни и промени към по-добро, само че ще би трябвало да полагате старания, с цел да ги осъществите. Не всичко ще се получи веднага; тук не е ненужно да деянията неизменност. Тази седмица способността да поддържате връзка, да вършиме положително усещане на хората и да печелите тяхното благоволение ще ви бъде доста потребно. Ще се усили броят на съдружниците ви. Благоприятна седмица за всевъзможни покупки, както планувани, по този начин и спонтанни.

Благоприятни дни –27, 28.01.; 01, 02.02.

Бъдете деликатни – 30, 31.01.

Лъв – Позитивен интервал, ще можете да прекарате малко по-спокойно от преди. Седмицата е чудесна за поправяне на някои неточности, направени по-рано. Възможно е да разберете в какво грешите и по какъв начин би трябвало да измененията държанието си. Това е изключително значимо в персоналните връзки. Полезно е да поемете самодейността. Трябва да се справите с доста разнообразни неща и ще би трябвало бързо да преминавате от едно към друго. В същото време е значимо да не изпускате от взор детайлите, да реагирате в точния момент на всевъзможни събития, даже и незначителни. Така че бъдете нащрек. Има възможност да срещнете някой, който ще оцени изтънчения ви усет, само че най-много ще е притеглен от вашата привлекателна персона и харесва вашият автентичен метод на мислене.

Благоприятни дни –30, 31.01.

Бъдете деликатни – 01, 02.02.

Дева – Преобладава въздействието на позитивните трендове. Това е изключително видимо в региона на бизнес връзките: тук е вероятен забележителен прогрес и постигането на триумф ще бъде доста по-лесно за вас. Парични приходи са вероятни и като цяло седмицата е добра от финансова позиция. Това значи, че можете да вършиме огромни покупки, да сключвате покупко-продажби, да вземате някои решения, свързани с вложения. Не са изключени значими събития в фамилията. Периода може да е сложен за тези, които страдат от промени в кръвното налягане и настроението. Възможно е дори обостряне на хронични болести.

Благоприятни дни –01, 02.02.

Бъдете деликатни – 27, 28.01.

Везни – Трябва да се концентрирайте върху бъдещето и да пуснете мислите си за предишното. Препоръчително е също да не се вземат поради завладяващите отзиви на другите. Тази седмица са евентуални изненади или събития, които сигурно не сте очаквали. Опитвате се да решавате проблемите в точния момент, да не допускате съществени спорове, само че това изисква съществени старания и самообладание. Тези дни доста от вас ще бъдат по-чувствителни от нормално. Не хабете скъпата си сила за недостойни хора. Вашето успокоение е по-важно, в сравнение с да влизате в ненужни разногласия и спорове. Не позволявайте на другите да постановат волята си над вас.

Благоприятни дни – 27.01.

Бъдете деликатни – 30, 31.01.

Скорпион – Поставяте си високи цели, само че бъдете подготвени да преодолявате тествания, с цел да ги постигнете. Тази седмица не е лесна, само че и не може да бъде наречена изключително неприятна. Успехът идва при искащите да работят. Тези, които не са привикнали да го вършат, ще бъдат разочаровани. Финансовата страна на живота за вас ще бъде най-важна. Звездите и планетите ви поучават да чакате, да не бързате с нещата и да не действате безогледно. През първата половина на седмицата вирусни инфекции са евентуални, тъй че старайте се да избягвате многолюдни места и се пробвайте да укрепите имунната си система. Съвпада на Нептун и Венера дава обещание за мнозина пиене от обич и креативно просветление, както и мощно ентусиазъм.

Благоприятни дни – 27, 28.01.

Бъдете деликатни – 01, 02.02.

Стрелец – Насочете своята активност и сила в градивна посока. Седмицата не може да се назова изключително лека, само че непреодолими трудности по пътя ви няма да зародят. Опитът насъбран по-рано ще бъде доста потребен. Чудесно време за всевъзможни инициативи, само че преди да започнете нещо ново, завършете всичките си остарели неща. Не са изключени дребни различия с роднините. Понякога може да се стигне до разногласия. Марс във вашия знак ви дава сила, мощ и храброст. Това може да ви накара да се чувствате по-секси и в по-добра физическа форма. Вашето самочувствие и положително отношение ще ви оказват помощ да извършите положително усещане на хората, които могат да ви оказват помощ да съумеете.

Благоприятни дни –30, 31.01.

Бъдете деликатни – 27, 28.01.

Козирог – Много спокойна седмица. Може да бъде извънредно ползотворна, в случай че определите своите цели и цели в точния момент и не губите време за нещо маловажно и несериозно. Няма потребност да бързате, можете да се движите напред в комфортния за вас темп. Звездите и планетите ще бъдат в много удобно състояние, само че позитивната им сила не е всесилна. Това значи, че Козирозите би трябвало да изразходват силата си допустимо най-внимателно. Съществува риск от битови контузии, изключително през първата половина на интервала. Опитайте се да бъдете деликатни с остри и режещи предмети и избягвайте несъразмерното физическо натоварване. Някои от вас ще би трябвало съществено да преразгледат метода си на живот.

Благоприятни дни –27, 28.01.; 01, 02.02.

Бъдете деликатни – 30, 31.01.

Хороскоп за януари за зодиите стрелец, козирог, водолей и риби

Водолей – Ако планирате нещо значимо тази седмица, не очаквайте, че всичко ще се окаже положително от единствено себе си и ще можете да постигнете задачата без усложнения. По-скоро ще бъде противоположното: ще би трябвало да положите старания, да се справите с събитията и от време на време да променяте проекти в придвижване. Друг сложен миг е, че постоянно ви липсва поддръжка и утвърждение, а в този момент те са доста нужни. Благоприятна седмица за извършване на покупки. Можете да си купите освен нужните неща, само че и тези, които просто по някакъв метод сте харесали. Позволете си да сте малко мързеливи, отпуснете се и отделете време за четене и пасивна отмора - това ще ви помогне да се възстановите по-бързо.

Благоприятни дни –30, 31.01.

Бъдете деликатни – 01, 02.02.

Риби – Звездите ще поддържат тези Риби, които поемат нещо ново или се пробват да осъществят някои необикновени креативен проекти. Сега можете да експериментирате, да потърсите персонализирани решения. Вземайки решения въздържайте се от преждевременно и незадълбочено умозаключение, преценка, това ще докара до рискови обстановки и не до най-хубавите последици. Пазете се от настинки и се старайте да не пиете студени питиета - гърлото ви ще бъде по-уязвимо от нормално. Старайте се да почивате по-пълноценно. Ако имате някакви проблеми с колегата си, пробвайте се да сте сдържани.

Благоприятни дни –01, 02.02.

Бъдете деликатни – 27, 28.01.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР