Седмицата на модата в Милано беше открита с усещане за

...
Седмицата на модата в Милано беше открита с усещане за
Коментари Харесай

68 ревюта на Седмицата на модата в Милано

Седмицата на модата в Милано беше открита с чувство за обновяване, заяви Асошиейтед прес.

Петдневният фешън календар на Милано се върна в сряда съвсем на равнището отпреди края на XIX век с 68 ревюта, 104 презентации и 30 събития, съобщи Българска телеграфна агенция. Появиха се нови дизайнери, в това число доста цветнокожи, за може би най-разнообразната седмица на модата в Милано до момента.

Дизайнерът на дамско облекло на " Фенди " Ким Джоунс сведе нормално първокласния шоурум на " Фенди " до гладък бетонен под и боядисани стоманени греди и трибуни, с цел да покаже идната си сбирка за топлото време. Колекцията пролет-лято 2023 година е баланс сред структура, текстура и цвят. Наслояването е основно за стила на сбирката.

Джоунс наметна асиметрично палто от вълна върху транспарантен топ, и двете в неутрални цветове, запазвайки яркия цвят за ботушите на платформа. Копринените рокли са драпирани, а деликатно направените сатенени палта са с прорези и завързани елегантно на гърба, като комплицирана японска панделка.

" Дизел " предложи рядко събитие в стилната седмица навън, с необятен достъп за публиката. Моделите дефилираха на подиум под великански надуваеми фигури на мъж и жена.

Дизайнерът Глен Мартин предложи и в дамската, и в мъжката сбирки ново значение на денима.
Панталоните са смъкнати, с подпъхнат суитшърт без ръкави. Прозрачни топове са оцветени в нюанси и резултат на деним, носени върху къси панталони с обувки на висок ток, също от деним. Мъжки модел бе в тренч с двойна качулка, комбиниран с износени панталони и дънкови ботуши.

Самият деним е добре обработен в реформаторски нюанси, които навеждат на мисълта за пустинята, както и в ярка палитра от обособени елементи в оранжево, зелено или розово.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР