„Седмица след като смених ръководството на „Академика 2011„, новото ръководство

...
„Седмица след като смених ръководството на „Академика 2011„, новото ръководство
Коментари Харесай

Васиелв: Ако коалицията не осъзнае, че общесвеният интерес е по-важен от личния, ще загуби доверие

„ Седмица откакто смених управлението на „ Академика 2011„, новото управление ме осведоми какво се случва в Зимния замък на спорта. Дружествата, които ръководят държавната благосъстоятелност – „ Академика 2011”, „ Национална спортна база” и „ Сердика”, са били ръководени по незаконен начин”, това сподели министърът на младежта и спорта Радостин Василев пред NOVA NEWS.

Той сподели фрагменти, на които се вижда по какъв начин Зимният замък на спорта, намиращ се в столичния квартал „ Студентски град”, тъне в съсипия и бедност.

Последният ремонт на оборудването е завършил преди към 4 години и е бил за 6 млн. лева

Тепърва ще се прецизира какво тъкмо е било ремонтирано с тези средства, сподели Василев и изясни, че на една от пързалките вътре единствено един от общо шестте охладители работи. По думите му съблекалните, които са ремонтирани, са напълно в плесен, а гипскартонът, който е инсталиран там, е съвсем паднал.

Спортният министър съобщи, че пространствата, които са били отдавани чартърен, са били заключени и министерството е търсило услугите на ключар, с цел да има достъп до тях.

Според него не би трябвало да има нощни заведения в сходна постройка, предопределена за спорт.

„ Правителството е постапокалиптично. Ако съдружните сътрудници не осъзнаят, че публичният интерес е по-голям от персоналния, че потребностите на жителите са надалеч от тематиките, които са обсъждани в Народното събрание, ще изгубят доверието на хората”, съобщи Василев.

Той разяснява българската помощ за Украйна като сподели, че гостоприемността ни не би трябвало да минава границата и да се трансформира в меркантилност и инфантилност.

„ Изборът на гуверньор на Българска народна банка беше преекспониран. Не смятам, че сходен избор трябваше да направи подобен разлом в коалицията”, разяснява министърът провалената процедура за избор на нов началник на Българската национална банка.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР