Седмица след “фиаското в Бразилия, по думите на доктор Хелмут

...
Седмица след “фиаското в Бразилия, по думите на доктор Хелмут
Коментари Харесай

Перес-старши: Чеко притеснява Верстапен

Седмица след “фиаското ” в Бразилия, по думите на лекар Хелмут Марко, атмосферата в Ред Бул още веднъж слънчева и другарска, най-малко за пред медиите. Макс Верстапен, Серхио Перес, Кристиан Хорнър и лекар Марко един през различен изясняват, че в Сао Пауло е станало неразбирателство поради проблеми с връзката, че всичко е изяснено и двамата водачи още веднъж работят чудесно дружно.

Бащата на Серхио Перес - Антонио, обаче не е изцяло убеден, че всичко в Ред Бул е изгладено и даде доста забавна позиция към динамичността в отбора. А в случай че Антонио се окаже прав, то през идващия сезон в Ред Бул ще е доста забавно.

“Сега, Макс към този момент усеща по какъв начин Чеко му диша във врата и това си проличава в държанието му - изясни Перес-старши пред мексикански медии. - Никога до момента Верстапен не е имал подобен съотборник, до момента той постоянно беше по-добър от съотборниците си. Чеко печели надпреварите, които Макс не може, в действителност сложните надпревари. ”
 Тото Волф: Ред Бул създава ПР рецесии Тото Волф: Ред Бул създава ПР рецесии
След Бразилия всички в Ред Бул изясняват, че второто място в крайното класиране на Перес е най-важната задача за отбора за последното състез
 Шумахер: Макс желае Рикардо да смени Перес Шумахер: Макс желае Рикардо да смени Перес
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР