Седмица преди началото на международното изложение в Лос Анджелис, Infiniti разкри визията

...
Седмица преди началото на
международното изложение в Лос Анджелис,
Infiniti разкри визията
Коментари Харесай

Автосалон Лос Анджелис 2017: Infiniti показва новото QX50

Седмица преди началото на международното ревю в Лос Анджелис, Infiniti разкри визията и първите подробности за новото си пазарно предложение QX50.

Макар и без да навлизат в детайлности, от Infiniti разясняват, че новото QX50 ще бъде първата серийна кола в света, която ще бъде оборудвана с бензинов мотор VC-Turbo с променлива компресия. Според компанията, технологията на този задвижващ елемент ще сложи началото на следващата стъпка в процеса на оптимизирането на разхода на гориво и съответно на нездравословните излъчвания при моторите с вътрешно горене.

Друга забавна софтуерна оригиналност при новото QX50 ще бъде консолидираното на системата ProPilot, която позволява асистиращо самостоятелно ръководство.

Infiniti QX50 идва на напълно нова платформа с предно ситуиран мотор и предно задвижване, а като допълнително оборудване ще бъде налична и система за задвижване на четирите колела. Успоредно с това, от марката споделят, че автомобилът е създаден по този начин, че да постави нови стандарти по повод на интериорното пространство, издръжливостта и високите технологии в сегмента на първокласните компактни SUV модели.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР