Седмата фабрика на “Тесла да бъде изградена в Турция -

...
Седмата фабрика на “Тесла да бъде изградена в Турция -
Коментари Харесай

Ердоган пита Мъск къде е жена му, покани го на Технофест

Седмата фабрика на “Тесла ” да бъде построена в Турция - това предложение насочи турският президент Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва към притежателя на компанията Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател,.

Двамата се срещнаха през уикенда в Турската къща - 36-етажен небостъргач, ситуиран в Манхатън, Ню Йорк, заяви Анадолската организация. Милиардерът отиде на срещата с дребния си наследник Х, което беше мотив за коментар от турския водач, който е в Съединени американски щати за Общото заседание на Организация на обединените нации. “Къде е жена ти? ” - попитал Ердоган. “О, тя е в Сан Франциско ”, дал отговор му шефът на “Тесла ” и “СпейсЕкс ” и пояснил, че са разграничени, като най-вече той се грижи за сина си, написа " 24 часа ".

Х е едно от трите деца, които Мъск има с поп певицата Граймс. Двамата от време на време се събират и разделят. По време на срещата в Ню Йорк Ердоган изтъкнал пред Мъск софтуерния прогрес на Турция, в това число проекти за дигитализиране на държавни услуги и усилване на развиването на изкуствения разсъдък.

По негови думи страната можела да си сътрудничи в бъдеще и със “СпейсЕкс ” поради подхванатите стъпки за развиване на турската галактическа стратегия. Ердоган отбелязал и триумфа на Анкара в производството на безпилотни летателни апарати “Байрактар ” TB2. Използвал момента да предложения милиардера на “Технофест ”, който ще се организира в Измир по-късно този месец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР