Седем водки изпил преди да се качи зад волана арестуваният

...
Седем водки изпил преди да се качи зад волана арестуваният
Коментари Харесай

На 7 водки бил натрясканият на границата шофьор

Седем водки изпил преди да се качи зад кормилото задържаният на пункта Капитан Андреево пийнал водач с 3.6 промила алкохол. Такива пояснения дал пред служителите на реда самият извършител. На 54-годишният мъж е повдигнато обвиняване и е арестуван с разпореждане за 72-часа, заяви зам.-районният прокурор на Хасково Мария Кирилова.

Както към този момент писахме по-рано, в 17.30 часа през вчерашния ден доста пияният мъж дошъл с бус „ Дженерал Мотърс “ на граничния пункт и се подредил в платното за излизане към турския Граничен контролно-пропусквателен пункт Капъкуле. Дежурните гранични служители на реда и митничари видели, че лидерът се подредил в лентата за тирове, вместо в вярното. Когато отишли да го предупредят, подушили че е пил и извикали патрул с дрегер от районното ръководство в Свиленград.

След като пробата отчел 3.6 промила, нарушителят отказал кръвна проба, само че признал, че е пил, до момента в който бил на посетители при сестра си в харманлийското село Орешец и декларирал, че е поел 700 грама водка.

От прокуратурата допълниха, че арестуваният е осъждан условно за същото нарушаване. Изтърпял си наказването и след това бил оправдан.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР