Седем кандидати за кмет на община Карлово влизат в изборната

...
Седем кандидати за кмет на община Карлово влизат в изборната
Коментари Харесай

Една жена и шестима мъже влизат в надпреварата за кмет на...

Седем претенденти за кмет на община Карлово влизат в изборната конкуренция, че ще вземат участие в надпреварата за огромна част от тях стана ясно едвам след регистрацията им в Общинската изборна комисия. Да поемат кормилото на общинското ръководство се състезават шестима мъже и една жена.

Здравният посредник Виолета Иванова от Политическа партия Евророма, влиза в борбата с опита на общински консултант в до момента настоящия Карловски общински съвет.

Устремен към управническият пост в общината е и Тончо Бонев, това не е първото му присъединяване в конкуренцията за кмет на общината. Според представянето му в обществените мрежи, където е деен, ползите на Тончо Бонев са по тематиките нова цивилизация, исторически открития до 2033 година, нов биологичен тип хомо галактикус. Той е изучавал йога в Националната спортна академия, което го направи прочут измежду съгражданите му като Тончо Йогата. Тончо Бонев влиза в конкуренцията от Политическа партия „ Движение за радикална смяна Българска пролет “.

Свой претендент за кмет на общината излъчва и Политическа партия „ Национално придвижване за права и свободи “, което няма нищо общо с Политическа партия " Движение за права и свободи “. От името на Политическа партия " Национално придвижване за права и свободи " за кмет на общината ще се бори Вълю Вълев.

Да ръководи общината се стреми и Кеазим Козарев от Политическа партия „ Демократи за отговорност, независимост и приемливост “.

За жителите на община Карлово обаче още от средата на лятото е известно, че решаващо за избора на кмет е надпреварата, което се води сред досегашният кмет доктор Емил Кабаиванов, претендентът на Българска социалистическа партия инж. Манол Манолов и издигнатият от ВМРО-БНД ген. о.з. Димитър Шивиков.

Емил Кабаиванов по специалност е доктор ортопед, също така има магистратури по управнически специалности от български университети и опит в локалното самоуправление. Той е претендентът на локалната коалиция СДС-ГЕРБ. Стремежът му е да продължи развиването на Карлово и обитаемоте места на общината.

Лидерът на социалистите в община Карлово инж. Манол Манолов, е повдигнат от коалиция „ Българска социалистическа партия за България “. Манолов е приключил инженерство в Санкт Петербург. Той бе и ръководител на групата съветници от коалиция " Българска социалистическа партия за България " в досегашният Общински съвет, бил е общински консултант и в предходни мандати.

Ген. О.з. Димитър Шивиков бе пълководец на 61-ва Стрямска бригада в Карлово, той бе претендент за кмет на община Карлово в местите избори през 2015 година. Тогава бе повдигнат от предприемчив комитет „ Възраждане на община Карлово ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР